Flottielje zeilen

Zeilvakantie Griekenland

Flottielje zeilen, dé ontspannen vakantie!

Bij Tip Top Sailing kunt u genieten van een onbezorgde, ontspannen vakantie met het hele gezin. En hoe kunt u nu beter ontspannen dan op een luxe uitgeruste jacht die op een rustig tempo in het zonnetje vaart over helder turquoise water? Tijdens het flottielje zeilen ontdekt u de mooiste zeilgebieden ter wereld onder begeleiding van een professionele bemanning. Bezichtig de prachtige omgeving van de Griekse eilanden Lefkas en Corfu, ontdek de kraakheldere baaien en witte stranden van Kroatië en vaar langs de mooiste plekken van Turkije. Flottielje zeilen biedt een ontspannen en unieke belevenis voor groepen. Het begint bij Tip Top Sailing.

Geniet van de vrijheid

Flottielje zeilen biedt een ontspannen en unieke belevenis voor zowel gezinnen, stellen als groepen. In gezelschap van mede-zeilliefhebbers verkent u de mooiste zeilgebieden waarbij u professioneel begeleid wordt door Nederlandse begeleiding.

Flottielje zeilen biedt alle vrijheid die u wenst. Elke ochtend is er een briefing waarin onder andere het weerbericht, de bestemming en de bijzonderheden van de dag worden doorgenomen. Vervolgens vertrekt iedereen wanneer hij of zij dat wil. Normaliter is er meer dan voldoende tijd om niet alleen te genieten van het zeilen, maar ook het anker uit te gooien in een baai. Trek de stadjes en dorpen in voor de vele bezienswaardigheden, verken de zeer gevarieerde natuur of geniet van de mooiste stranden en beschutte baaien. Flottielje zeilen biedt echt voor ieder wat wils!

Flottielje zeilen is geschikt voor iedereen

De vaargebieden waarin wij flottielje zeilen, zijn zodanig dat ingewikkelde navigatie u bespaard blijft. Bijna alles is op zicht te doen. Stroming en tij zijn minimaal, de zeegang die ontstaat is zelden hinderlijk en zeeziekte komt dan ook maar zeer zelden voor. Naast de benodigde zeekaarten zijn alle zeiljachten voorzien van gidsen met uitgebreide informatie over havens en vaargebied. Bovendien zijn er voor enkele gebieden volledig Nederlandstalige reisgidsen die wij zelf hebben samengesteld op basis van onze eigen ervaringen en kennis.

Heeft u onvoldoende zeilervaring en wilt u uw kennis opfrissen? Tip Top Sailing heeft diverse zeilcursussen op maat in het programma in zowel Nederland als het buitenland. Zo kunt u voorafgaand aan de vakantie uw kennis en vaardigheid bijspijkeren. Kunt u nog helemaal niet zeilen. Ook dan kunt u gewoon mee! Beleef een heerlijke zeilvakantie met schipper!

Meer weten?

Flottielje zeilen is dé vakantie voor het hele gezin, stellen en groepen. Geniet van de kraakheldere wateren, de heerlijke buitenlandse zon en de mooiste stranden, cultuur- en natuurbezienswaardigheden. Heeft u hulp of advies nodig over flottielje zeilen? Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij u past. Neem dus gerust contact op via 0168 47 17 94, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.