Flottielje zeilen

Zeilvakantie Griekenland

Met flottielje zeilen heeft u een eigen zeiljacht waarmee u een vooraf uitgestippelde route zal varen. Kort samengevat houdt dit type zeilvakantie in:

✓ Zelfstandig zeilen, maar wel in het gezelschap van mede-zeilliefhebbers;
✓ Tussen de 6 en 12 zeiljachten per flottielje zeilvakantie;
✓ Professionele Nederlandse begeleiding;
✓ Prachtige vaarroutes in onder andere Corfu;
Enige zeilervaring is noodzakelijk.

Geniet van de vrijheid van flottielje zeilen!

Flottielje zeilen biedt alle vrijheid die u wenst. Elke ochtend is er een briefing waarin onder andere het weerbericht, de bestemming en de bijzonderheden van de dag worden doorgenomen. Vervolgens vertrekt iedereen wanneer hij of zij dat wilt. Normaliter is er meer dan voldoende tijd om niet alleen te genieten van het zeilen, maar ook het anker uit te gooien in een baai. Op die manier is er echt voor ieder wat wils!

Flottielje zeilen in Griekenland, Turkije of Kroatië is niet heel erg moeilijk. Natuurlijk is enige zeilervaring en/of oefening wel vereist. Bent u hier niet zeker over of wilt u uw kennis opfrissen? Overweeg dan een zeilcursus ter voorbereiding op uw zeilvakantie! Tip Top Sailing biedt diverse zeilcursussen aan in zowel Nederland als Griekenland.

De vaargebieden waarin wij flottielje zeilvakanties aanbieden zijn zodanig dat ingewikkelde navigatie u veelal bespaard blijft. Bijna alles is op ‘zicht’ te doen. Stroming en tij zijn minimaal, de zeegang die ontstaat is zelden hinderlijk en zeeziekte komt dan ook niet vaak voor. Naast de benodigde zeekaarten zijn alle zeiljachten voorzien van gidsen met uitgebreide informatie over havens en vaargebied.

Meer weten?

Mocht u hulp of advies willen over flottielje zeilen, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.