Flottielje zeilen

Offerteformulier Tip Top Sailing

Flottielje zeilen – Samen individueel zeilen

Met flottielje zeilen heeft u een eigen zeiljacht waarmee u een vooraf uitgestippelde route zal varen. U zeilt dus zelfstandig, maar bent daarnaast ook in het gezelschap van mede-zeilliefhebbers en professionele begeleiding van Tip Top Sailing. Samen ontdekt u de mooiste zeilgebieden van de Middellandse Zee terwijl u ook kunt genieten van uw privacy. Kortom; een top combinatie voor een Tip Top flottielje zeilvakantie!

Vrijheid & blijheid met flottielje zeilen!

Flottielje zeilen biedt alle vrijheid die u wenst. Elke ochtend is er een briefing waarin onder andere het weerbericht, de bestemming en de bijzonderheden van de dag worden doorgenomen. Vervolgens vertrekt iedereen wanneer hij of zij dat wilt. Ook gedurende de dag, wanneer u naar u naar een mooie nieuwe plek vaart, bent u geheel vrij om uw eigen vaardag in te delen. Normaliter is er meer dan voldoende tijd om niet alleen te genieten van het zeilen, maar ook het anker uit te gooien in een baai. Op die manier is er echt voor ieder wat wils!

Begeleiding tijdens flottielje zeilvakanties

Het aantal zeiljachten dat deelneemt aan een flottielje zeiltocht varieert van circa zes tot maximaal twaalf schepen. We bieden in het buitenland ervaren Nederlandstalige flottielje begeleiding. De begeleiding vaart op een eigen zeilboot mee en is dan ook altijd bereikbaar. Hun kennis van het vaargebied, de lokale weersomstandigheden en de zeiljachten dragen bij aan een zorgeloze en bovenal ontspannen zeilvakantie.

Flottielje zeilen in Griekenland, Turkije of Kroatië is niet heel erg moeilijk. Natuurlijk is enige zeilervaring en/of oefening wel vereist. Bent u hier niet zeker over of wilt u uw kennis opfrissen? Overweeg dan een zeilcursus ter voorbereiding op uw zeilvakantie! Tip Top Sailing biedt diverse zeilcursussen aan in zowel Nederland als Griekenland.

Heeft u ervaring op een open boot, dan kunt u na het volgen van een compacte cursus een kajuitzeiljacht bij ons huren en genieten van een heerlijke zeilvakantie op de Middellandse zee.

De vaargebieden waarin wij flottielje zeilvakanties aanbieden zijn zodanig dat ingewikkelde navigatie u veelal bespaard blijft. Bijna alles is op ‘zicht’ te doen. Stroming en tij zijn minimaal, de zeegang die ontstaat is zelden hinderlijk en zeeziekte komt dan ook niet vaak voor.

Naast de benodigde zeekaarten zijn alle zeiljachten voorzien van gidsen met uitgebreide informatie over havens en vaargebied.

Meer weten over flottielje zeilen?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan flottielje zeilvakanties in Griekenland, Turkije of Kroatië! Wij voorzien u graag van informatie over de vaargebieden en adviseren u ook bij de keuze van de flottielje zeilvakantie die bij u en uw gezelschap past. Bij Tip Top Sailing hebben we dan ook een echte passie voor zeilen – en dat ziet u terug in onze deskundigheid en ons enthousiasme!

Mocht u hulp of advies willen over flottielje zeilen, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past.

U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.