Meezeilen Noordzee

Zeezeilen

Meezeilen Noordzee

Zeil mee op de Noordzee met de zomerflottielje naar de Kanaaleilanden!
Aan boord van de Dufour 40 “Gipsy” is tijdens deze reis plaats voor maximaal vier meezeilers. Samen met de schipper en co-schipper beleeft u deze prachtige tocht en steekt u veel op over het maken van langere zeereizen.

Wat is de geplande route?

De exacte route van het flottielje is nu nog niet bekend en deze zal ook niet voorafgaand aan het flottielje bekend worden. Deze wordt pas duidelijk tijdens het flottielje zelf en wordt natuurlijk door de weersomstandigheden bepaald. Het doel van het flottielje is om gezamenlijk een tocht te maken naar de befaamde Kanaaleilanden met stops op meerdere van deze prachtige bestemmingen. Natuurlijk zal het weer bepalen wanneer we op welke plek aankomen!

Even contact met ons opnemen en we mailen U een exemplaar van ons Flottielje book wat nog volop in voorbereiding is met de laatste actuele informatie.

Kosten zomer flottielje
Meezeilen op het moederschip van het 21-daagse flottielje: € 1.695,- per persoon.

Lees hier meer over de flottieljes naar de Engelse kustgebieden

Voorjaars Flottielje
In het voorjaar varen we van Hemelvaart tot en met Pinksteren een 12 daags Flottielje naar de Engelse Oostkust met een bezoek aan London als hoogtepunt in de planning.

Kosten voorjaars Flottielje
Meezeilen op het moederschip van het 12-daagse flottielje: € 1195,- per persoon.
Naast de kosten voor de plaats aan boord, is er voor elke opstapper een bijdrage aan de boordkas van € 25,- per persoon per dag en een éénmalige bijdrage van € 25,- per persoon in de schoonmaakkosten van het schip. Voor het maken van uw reservering brengen we € 15 in rekening.

 

Beide reizen gaan 100% zeker door, u kunt bij inschrijven er dus van verzekerd zijn dat u ook al kan gaan nadenken over wat u allemaal voor moois gaat beleven!