Meezeilen Noordzee

Zeezeilen

Meezeilen Noordzee

Zeil mee op de Noordzee met een van onze leuke flottieljes en ontdek “vreemde” kusten!
Aan boord van de Dufour 40 “Gipsy” is tijdens deze reis plaats voor maximaal vier meezeilers. Samen met de schipper en co-schipper beleeft u een prachtige meezeilvakantie op de Noordzee. Niet allen geniet u van de mooie en unieken bestemmingen die we aandoen tijdens deze tochten, maar u steekt ook veel op over het maken van langere zeereizen.
De reizen worden altijd begeleidt door onze zeer ervaren en volledige gediplomeerde CWO Tidal instructeurs. Voor diegenen die dat willen, kan er dus bovendien gewerkt worden aan de vereisten van de CWO Tidal diploma’s.

Zomer Flottielje

Langer meezeilen op de Noordzee kan elke zomer gedurende een drieweekse periode in het hoogseizoen. Ons zomer flottielje vaart elke zomerseizoen weer uit voor een geweldige tocht die door de langere duur ook de verdere bestemmingen bereikbaar maakt. Denk aan de prachtige Oostkust van Engeland, de Kanaaleilanden, of misschien wel Denemarken. Elk jaar kiezen we weer een nieuwe bestemming.

Wat is de geplande route?
De exacte route van het flottielje is nu nog niet bekend en deze zal ook niet voorafgaand aan het flottielje bekend worden. Deze wordt namelijk pas duidelijk tijdens het flottielje zelf en wordt natuurlijk voor een groot deel door de weersomstandigheden bepaald.
Het doel van het flottielje is om gezamenlijk een tocht te maken met stops op meerdere van deze prachtige bestemmingen. Natuurlijk zal het weer bepalen wanneer we op welke plek aankomen!
Voor een eerste idee van de geplande route voor de komende zomer kan je hier kijken.

Ook kan u even contact met ons opnemen en mailen we u een exemplaar van het “Flottieljeboek“. Elk jaar wordt daar weer een nieuw exemplaar van gemaakt voor de nieuwe bestemming, dus vaak is dat nog volop in voorbereiding met de laatste actuele informatie. U krijgt zo dus vast even een eerst indruk van onze aanpak!

Kosten zomer flottielje
Meezeilen op het moederschip van het 21-daagse Noordzee flottielje kost € 1.695,- per persoon.

Lees hier meer over de flottieljes over de Noordzee, Londen en verder!

Voorjaars Flottielje

In het voorjaar varen we van Hemelvaart tot en met Pinksteren een 12 daags Flottielje naar de Engelse Oostkust. Een bezoek op eigen kiel aan het fameuze St. Catherines Dock in hartje Londen vormt voor velen het hoogtepunt van deze 12 daagse flottielje.

Kosten voorjaars Flottielje
Meezeilen op het moederschip van het 12-daagse flottielje: € 1195,- per persoon.
Naast de kosten voor de plaats aan boord, is er voor elke opstapper een bijdrage aan de boordkas van € 25,- per persoon per dag en een éénmalige bijdrage van € 27,50 per persoon in de schoonmaakkosten van het schip. Voor het maken van uw reservering brengen we € 15 in rekening.

 

Beide reizen gaan 100% zeker door, u bent dus bij inschrijven al verzekerd dat u ook al kan gaan nadenken over wat u allemaal voor moois gaat beleven!