Onze zeiljachten

Tip Top Sailing is dé specialist op het gebied van zeiljachtverhuur. Wij hebben een uitgebreide vloot van verschillende zeiljachten in top conditie, direct beschikbaar voor verhuur. U kunt een zeiljacht huren wij vanuit onze thuishaven in Willemstad (Noord/West-Brabant).

Hieronder ziet  u in het overzicht onze vloot zeiljachten. Bekijk per zeiljacht de eigenschappen en uitrusting en kies welk zeiljacht u wilt huren. In onze thuishaven in Zeeland vindt u de verschillende jachten zoals een Dehler, Beneteau of Bavaria zeiljacht.

De zeiljachten die u bij ons kunt huren zijn jong, solide, zeer goed onderhouden en in goede technische staat. Voor ieder type zeiler hebben wij een passend zeiljacht in onze vloot.

Bekijk hier de tarieven voor het huren van een zeiljacht en vraag direct een offerte aan. Liever eerst nog overleg of advies? Bel ons op 0168-471794 voor het beste advies voor uw wensen!

Verhuurvloot

Scroll over de foto voor meer details

Zeezeilvloot

Voor de tochten die we maken over de Noordzee, langs de Wadden en door de Delta hebben we een aantal specifieke schepen in onze vloot. Deze schepen zijn niet zonder schipper te huur.

Evenementenvloot

Voor een unieke teambuilding, onvergetelijk dagje weg met de familie of voor gewoon een zeer bijzondere dag op het water zijn onze schepen uit de evenementen vloot ultiem geschikt.

Elk schip wordt gevaren door een van onze gastvrije en ervaren schippers die zich tot doel stellen om het voor elke opvarenden een prachtige beleving te laten worden.

Ondanks grote zorgvuldigheid kan het voorkomen dat sommige detailinformatie niet correct is. Het gebruikte fotomateriaal is in sommige gevallen van zusterschepen of fabrikanten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.