Zeezeilen

Dufour-40-Gipsy-1

Avontuur

Zeezeilen, dat klinkt naar avontuur! Inspelen op de grillen van het weer, de wind en het water en alle verrassingen die de getijden kunnen brengen. In die strijd met de elementen verken je tijdens het zeezeilen de grenzen van de boot, van de bemanning en vooral van jezelf.

Wij nemen u alle zorgen uit handen
Zeezeiltochten bezorgen u een vakantiegevoel. Natuurlijk leert u (beter) zeilen, maar onze schippers zijn er ook op gericht om u verder alle zorg uit handen te nemen. Zij doen de boodschappen voor U en schotelen u iedere dag een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor. (U hoeft dus zelf geen boodschappen te doen, kortom bij uw aankomst ligt de boot gereed voor vertrek. *) Dat onbezorgde gevoel wordt versterkt door de ontspannen sfeer aan boord. Wij vertalen uw persoonlijke doelen van de zeezeilcursus naar een individueel programma en stellen alles in het werk om die samen met u te verwezenlijken.

Een CWO-diploma halen of gewoon ervaring op doen
Wij bieden een gevarieerd programma aan zeezeilcursussen voor het zeezeilen op de Noordzee en de Waddenzee. Per zeereis kunnen maximaal zes opstappers deelnemen. De doelstellingen per opstapper variëren daarbij van ‘eens ervaren wat zeezeilen is’ tot het werken aan de CWO niveaus Jachtzeilen I t/m IV Tidal

Wij maken van uw cursus een onvergetelijke ervaring. Volledig verzorgd en altijd verantwoord.

*  Heeft u speciale dieet wensen, laat het ons even weten, eventueel nemen we contact met U op, samen komen we er altijd uit.