Zeezeilen

Dufour-40-Gipsy-1

Avontuur

Zeezeilen, dat klinkt naar avontuur! Inspelen op de grillen van weer, wind en water en alle verrassingen die de getijden kunnen brengen. In die strijd met de elementen verken je tijdens het zeezeilen de grenzen van de boot, van de bemanning en vooral van jezelf.

Wij nemen u alle zorgen uit handen
Wij vinden dat zeezeilen u een vakantiegevoel moet bezorgen. Natuurlijk leert u tijdens onze zeezeiltochten (beter) zeilen, maar onze schippers zijn er ook op gericht om u verder alle zorg uit handen te nemen. Zij doen de boodschappen voor U en schotelen u iedere dag een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor. (U hoeft dus zelf geen boodschappen te doen, kortom bij uw aankomst ligt de boot gereed voor vertrek. *)
Dat onbezorgde gevoel wordt verder versterkt door de ontspannen sfeer aan boord. Onze schippers vertalen uw persoonlijke doelen van de zeezeilcursus naar een individueel programma en stellen alles in het werk om die samen te verwezenlijken.

Een CWO-diploma halen of gewoon ervaring op doen
Ons aanbod van zeezeilcursussen is zeer gevarieerd. We bieden dan ook tochten voor het zeezeilen langs de kust en op de Noordzee en de Waddenzee. Per zeereis nemen maximaal zes opstappers deel. Meestal variëren de doelstellingen per opstapper: van “eens ervaren wat zeezeilen is”, of “lekker zeilen”, tot het doelgericht werken aan de CWO niveau’s Jachtzeilen I t/m IV Tidal.
Onze schippers/instructeurs zijn alleen zeer ervaren en volledig gediplomeerd. Daarnaast ook echte gastheren/-vrouwen en genieten zij pas als u dat doet.

Wij maken van uw zeezeiltocht een onvergetelijke ervaring. Volledig verzorgd en altijd verantwoord.

 

*  Heeft u speciale dieet wensen, laat het ons even weten, eventueel nemen we contact met U op, samen komen we er altijd uit.