Vaarvakantiepolis

Unigarant logo

Tijdens uw vakantie wilt u maximaal kunnen genieten en ontspannen. Veel gasten kiezen er daarom voor om gebruik te maken van de Vaar Vakantie Polis van Unigarant. Deze op maat gesneden verzekering biedt diverse mogelijkheden om de risico’s van een vaarvakantie af te dekken.

De verzekering is modulair opgebouwd, dus u kunt kiezen voor de losse delen of combinaties van de delen, zodat de verzekering zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.
U heeft de keuze uit de volgende onderdelen:

  • annuleringsverzekering
  • reisverzekering
  • gevolgschade / waarborgsom dekking
  • storm, ijsgang en mist dekking

Meer informatie over de verzekering en haar verschillende modules vindt u hieronder. Het aanvragen van de verzekering kunt u heel eenvoudig en snel online doen.

Druk op de knop hieronder en u wordt doorgeleid naar de aanvraagpagina van Unigarant.

Desgewenst  kunt u de verzekering ook aanvragen door het aanvraagformulier in Pdf in te vullen en aan ons kantoor te sturen. Wij verzorgen dan de aanvraag verder voor u.

Dit kan zowel digitaal als per post.

Klik op een van de onderstaande links om meer informatie te downloaden.

Flyer VaarVakantiePolis

Productwijzer reis- en annuleringsverzekering

Voorwaarden VaarVakantiePolis

Aanvraagformulier VaarVakantiePolis

Heeft u schade aan uw gehuurde schip opgelopen? Deze handelt u dan altijd direct af met de leverancier van het schip. Zorg dat u een factuur en/of schadespecificatie meekrijgt. Deze heeft u nodig om samen met het onderstaande schadeformulier vervolgens uw schade te claimen bij Unigarant.

Maak in ieder geval altijd zo spoedig mogelijk melding van uw schade bij Unigarant.

VaarVakantiePolis schadeformulier

Schade telefonisch melden

U kunt Unigarant bereiken via het telefoonnummer 0528 299 916 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden krijgt u via het antwoordapparaat de nodige instructies.

Schadeformulier mailen of opsturen

Stuur het ingescande en ingevulde schade aangifteformulier en eventueel ingescande bewijsstukken en foto’s via email naar wspschade@unigarant.nl of naar:

Unigarant Verzekeringen
Postbus 50.000
7900 RP HOOGEVEEN