Zeilschool

zeilschool Tip Top Sailing Nederland

Zeilschool van Tip Top Sailing

Onze passie voor zeilen delen we graag met u! Onze lessen zullen uw vaartochten en vakanties tot een groter succes maken en u meer plezier geven in het zeilen.

De zeilschool van Tip Top Sailing biedt verschillende zeilcursussen aan speciaal voor volwassenen. Bij Tip Top Sailing zijn er volop mogelijkheden. Start uw zeilcursus zelfstandig, samen met uw partner, met uw vrienden of familie bij Tip Top Sailing.

Zeilschool volwassenen

Zeilen is niet iets wat je zomaar doet. Voordat je echt gaat beginnen met zeilen moet je toch al een aantal dingen weten van het zeilen.

Uw start om te leren zeilen begint bij Tip Top Sailing. Leer en ervaar alles over zeilen bij de zeilschool van Tip Top Sailing. Wie weet kunt u in no-time het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Tip Top Sailing is een zeilschool speciaal voor volwassenen. We leren u als beginnende zeiler stapsgewijs alle facetten door om uiteindelijk zelfstandig te kunnen zeilen. Gevorderde zeilers kunnen bij ons ook aan de slag om specifieke vaardigheden aan te leren. Leer zeilen van topzeilers tot in de puntjes te beheersen.

Erkende CWO zeilschool

Wij zijn al meer dan vijftien jaar een door de CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkende zeilschool voor volwassenen in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het leren kajuitjacht zeilen en zeezeilen.

Sinds 2016 zijn deze twee disciplines samengevoegd onder de titel “Jachtzeilen” met de varianten “Non Tidal” en”Tidal”, oftewel ruim binnenwater en kust/zee.

Onze CWO erkenning staat garant voor zeillessen op het hoogste niveau volgens de veiligste en beste methodes. Het zeer brede aanbod binnen onze zeilschool sluit aan bij verschillende niveaus. Wij hanteren het erkende diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen van de CWO. Dit betekent bijvoorbeeld dat u een eerder gevolgde CWO zeilcursus Jachtzeilen voor volwassenen bij ons kunt afronden.

Onze unieke cursusindeling op basis van privé-instructie zorgt voor een maximaal rendement en naadloze aansluiting bij eventuele voorkennis, wensen en doelstellingen.
Maar ook geeft het u de vrijheid om de cursus op het moment te volgen dat ú het beste past. Dus geen vaste les data en rigide programma’s maar altijd een maat gesneden opleiding met het hoogste rendement.

Zeilschool praktijkgerichte zeillessen

Met onze lessen leert u in korte tijd zeilen met uw gehuurde of eigen zeiljacht. Wij bieden niet alleen praktijkgerichte zeillessen, maar kunnen u ook de benodigde theoretische kennis en achtergronden bijbrengen. Onze CWO-gediplomeerde zeilinstructeurs staan voor u klaar!

Zeilcursus volwassenen op maat

Een specifieke zeilcursus in losse modules volgen? Speciaal voor volwassen bieden wij ook zeilcursussen op maat aan.

Inschrijven zeilschool

Wij bieden verschillende zeilcursussen voor volwassenen aan, het beste is om even te bellen via 0168 47 17 94. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken die het beste passen bij uw wensen!

Ook kunt u uw vraag via onderstaand contactformulier aan ons stellen. We bellen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden bij onze zeilschool te bespreken.