Zeilschool

Zeilcursus bij Tip Top Sailing

Bij Tip Top Sailing zijn er volop mogelijkheden om te leren zeilen! De lessen die wij aanbieden zullen uw vaartochten en vakanties tot een groter succes maken en u meer plezier geven in het zeilen. Onze zeilschool in Willemstad biedt de mogelijkheid tot verschillende zeilcursussen, welke speciaal voor volwassenen zijn. Start uw zeilcursus zelfstandig, samen met uw partner, met uw vrienden of met familie. Doordat we vanuit Willemstad zowel op de rustige vaarwateren van Zeeland als de ruigere Noordzee kunnen zeilen, kunnen wij zeilcursussen voor beginners en gevorderden aanbieden.

Zeilles voor volwassenen

Leer alles over zeilen bij de zeilschool van Tip Top Sailing. Wij bieden enkel zeilles voor volwassenen aan. We leren u als (beginnende) zeiler alle facetten op een stapsgewijze manier, waarna u uiteindelijk zelfstandig kunt zeilen. Gevorderde zeilers kunnen bij ons ook aan de slag om specifieke vaardigheden aan te leren, zoals motor manoeuvreren en boxvaren.

Met behulp van onze zeilles leert u in korte tijd zeilen met uw eigen of gehuurde zeiljacht. Wij bieden niet alleen praktijkgerichte zeilcursussen, maar kunnen u ook de benodigde theoretische kennis en achtergronden bijbrengen. Onze CWO-gediplomeerde zeilinstructeurs staan voor u klaar! Een specifieke zeilcursus in losse modules volgen? Wij bieden ook zeilcursussen op maat aan.

CWO-gediplomeerd

Wij zijn al meer dan 15 jaar een door de CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkende zeilschool in Nederland. Deze erkenning staat garant voor zeilles op het hoogste niveau volgens de veiligste en beste methodes. Het zeer brede aanbod binnen onze zeilschool sluit aan bij verschillende niveaus. Wij hanteren het erkende diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen van de CWO. Dit betekent bijvoorbeeld dat u een eerder gevolgde CWO zeilcursus Jachtzeilen bij ons kunt afronden.

Leren zeilen en Corona

Zeilen wordt door de Nederlandse overheid gezien als een buitensport. Daarmee vallen we onder een minder strenge set maatregelen en kunnen we dus al gauw lesgeven. Dit is echter voorlopig nog wel voorbehouden aan mensen uit één huishouden/gezin. Individuele lessen kunnen we daarmee dus ook alleen als echte privéles aanbieden en niet als onze vertrouwde “lessen op indeling”.

Tijdens de lessen houden we ons natuurlijk zoveel mogelijk aan de bekende maatregelen, maar ontkomen we er ook niet aan om af en toe bijvoorbeeld dichterbij dan 1,5m te komen.

Bekijk de meest actuele regels op de website van de overheid.
Vanzelfsprekend doen wij ons best om de hier vermelde informatie zo goed mogelijk bij te houden met de huidige stand van zaken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Inschrijven zeilcursus

Wilt u zich inschrijven voor een zeilcursus of losse zeilles? Dat kan eenvoudig hier. Weet u nog niet exact welke cursus u wilt volgen of wilt u de mogelijkheden bespreken die het beste passen bij uw wensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0168 47 17 94 of een e-mail te sturen naar info@tiptopsailing.nl. Ook kunt u uw vraag aan ons stellen via ons contactformulier. We bellen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden bij de leukste zeilschool van Nederland te bespreken!