Zeilschool

Leren zeilen bij onze zeilschool

Onze passie voor zeilen delen we graag met u tijdens een zeilcursus voor volwassenen! De lessen die wij aanbieden zullen uw vaartochten en vakanties tot een groter succes maken en u meer plezier geven in het zeilen. Onze zeilschool in Willemstad biedt de mogelijkheid tot verschillende zeilcursussen, welke speciaal voor volwassenen zijn.

Bij Tip Top Sailing zijn er volop mogelijkheden om te leren zeilen! Start uw zeilcursus zelfstandig, samen met uw partner, met uw vrienden of met familie. Doordat we vanuit Willemstad zowel op de rustige vaarwateren van Zeeland als de ruigere Noordzee kunnen zeilen, kunnen wij zeilcursussen voor beginners en gevorderden aanbieden.

Zeilschool in Zeeland

Zeilcursus voor volwassenen

Leer alles over zeilen bij de zeilschool van Tip Top Sailing. Wij bieden enkel zeilcursussen voor volwassenen aan. We leren u als (beginnende) zeiler alle facetten op een stapsgewijze manier, waarna u uiteindelijk zelfstandig kunt zeilen. Gevorderde zeilers kunnen bij ons ook aan de slag om specifieke vaardigheden aan te leren.

Wij zijn al meer dan 15 jaar een door de CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkende zeilschool in Nederland. Deze erkenning staat garant voor zeillessen op het hoogste niveau volgens de veiligste en beste methodes. Het zeer brede aanbod binnen onze zeilschool sluit aan bij verschillende niveaus. Wij hanteren het erkende diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen van de CWO. Dit betekent bijvoorbeeld dat u een eerder gevolgde CWO zeilcursus Jachtzeilen bij ons kunt afronden.

Met onze lessen leert u in korte tijd zeilen met uw gehuurde of eigen zeiljacht. Wij bieden niet alleen praktijkgerichte zeilcursussen, maar kunnen u ook de benodigde theoretische kennis en achtergronden bijbrengen. Onze CWO-gediplomeerde zeilinstructeurs staan voor u klaar! Een specifieke zeilcursus in losse modules volgen? Wij bieden ook zeilcursussen op maat aan.

Inschrijven zeilcursus

Wij bieden verschillende zeilcursussen voor volwassenen aan. Weet u niet exact welke cursus u wilt volgen? Neem dan contact met ons op via 0168 47 17 94. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken die het beste passen bij uw wensen!

Ook kunt u uw vraag via onderstaand contactformulier aan ons stellen. We bellen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden bij de leukste zeilschool van Nederland te bespreken!