Cursussen op maat

Een zeilcursus op maat

Naast het volgen van een volledige CWO zeilcursus Jachtzeilen bieden wij voor volwassenen ook de mogelijkheid een specifieke zeilcursus in losse modules te volgen. Velen brengen vaak al een bepaalde basis kennis of ervaring mee, maar hebben echter nog bepaalde onderdelen van het varen met een modern zeiljacht die nog wat onderontwikkeld zijn.

Diversen van onze zeilcursussen op maat zijn dan ook geheel naar wens in te plannen op basis van uw wensen en de mogelijkheden in de beschikbaarheid van onze vloot/instructeurs. Van een dagdeel tot een meerdaagse cursus, we plannen de cursussen op maat altijd geheel in overleg.
Met name de modules “Box varen” en “Manoeuvreren op de motor” kunnen bovendien prima worden gecombineerd met de huur van een van onze zeiljachten, bijvoorbeeld op een eerste dag of dagdeel van uw huurperiode.

 

Contact opnemen voor een zeilcursus op maat

Wij bieden verschillende zeilcursussen op maat aan. Het beste is om even te bellen met ons via 0168 47 17 94. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken.

U kunt uw vraag ook via onderstaand contactformulier aan ons stellen. We bellen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden voor een zeilcursus op maat te bespreken.