Contact & openingstijden

Contact

Heeft u een vraag over onze verhuur- en lesvloot, ons zeer uitgebreide aanbod zeilvakanties of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een offerte op maat?
Laat het ons dan weten!

Bij Tip Top Sailing is heel veel mogelijk. Zoveel dat we niet alles op de website kunnen zetten.
Wij helpen u dan ook graag persoonlijk bij het samenstellen van uw perfecte zeilvakantie of zeilcursus.

Op bezoek

U kunt tijdens werkdagen bezoeken op onze vestiging aan de Lantaarndijk 6 in Willemstad. Het heeft wel de voorkeur dat u een afspraak maakt. Zo bent u er zeker van dat we ook tijd hebben om uitgebreid uw vragen en wensen te bespreken en eventueel ook enkele van onze schepen te bezichtigen.

Buiten het seizoen (ca 1 november tot 1 april) werken we ook veel vanuit huis en/of op locatie. Voor een bezoek tussen deze data is een afspraak des te belangrijker om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat.
Telefonisch zijn we als volgt bereikbaar:

ma – vr – 10 – 17 uur
za – zo – telefonisch gesloten

0168 47 17 94

Op wisseldagen in het weekend zijn we er op de afgesproken tijdstippen om u welkom te heten of te horen hoe uw vaartocht is geweest. Ons kantoor is tijdens het weekend gesloten, u kunt ons dan helaas niet bezoeken anders dan voor de afgesproken huur of cursus.

U kunt ons natuurlijk 24/7 bereiken per email via info@tiptopsailing.nl, of maak gebruik van ons online contactformulier hieronder.

Adresgegevens

Willemstad (hoofdkantoor)
Lantaarndijk 6, 4797 SP Willemstad (Jachthaven de Batterij)

Griekenland
Gouvia: Gouvia Marina

Preveza: City Quay