Contact

Contact

Heeft u een vraag over onze verhuur- en lesvloot, ons zeer uitgebreide aanbod zeilvakanties of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een offerte op maat?
Laat het ons dan weten!

Bij Tip Top Sailing is heel veel mogelijk. Zoveel dat we niet alles op de website kunnen zetten.
Wij helpen u dan ook graag persoonlijk bij het samenstellen van uw perfecte zeilvakantie of zeilcursus.

Corona en zeilen in de Delta

UPDATE | 12 mei

Sinds begin mei is het verbod op toeristische overnachtingen in Zeeland weer opgeheven. In Brabant (onze thuisprovincie) is het nooit verboden geweest. Wel was het vaak lastig om als passant een plekje in een andere haven te krijgen.

Vanaf a.s. weekend (vanaf 15 mei) openen vele havens in Zeeland ook weer hun deuren voor passanten. Bovendien is de verwachting dat provincie Zeeland het toegestane aantal toeristische overnachtingen naar 50% van de maximum capaciteit verhoogt.
Vanzelfsprekend zijn we voorlopig nog niet terug naar “business as usual” en vraagt het rondvaren in de Delta dus ook de nodige planning en flexibiliteit. Maar bedenk dat zeilen een van de meest prettige manieren is om er even echt tussenuit te gaan. En dat zonder risico’s!

We hebben voor de komende periode nog voldoende ruimte om u het water op te helpen zodat u kunt genieten van zeilen in Zeeland!

 

Corona maatregelen

Tijdens de Corona crisis zijn we nog steeds bereikbaar, echter u kunt ons momenteel NIET bezoeken.
We werken net als iedereen veelal vanuit huis, of zijn op lokatie aan het zorgen voor schepen van derden.

Om er voor te zorgen dat we zo optimaal mogelijk ons werk kunnen doen, zijn we gedurende deze bijzondere tijden elke maandag van 10 – 17 uur telefonisch bereikbaar op ons bekende nummer, 0168 47 17 94.

De overige dagen van de week kunt u ons natuurlijk 24/7 bereiken per email via info@tiptopsailing.nl, of maak gebruik van ons online contactformulier hieronder.

Adresgegevens

Willemstad (hoofdkantoor)
Lantaarndijk 6, 4797 SP Willemstad (Jachthaven de Batterij)

Griekenland
Gouvia: Gouvia Marina

Preveza: City Quay

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.