Webshop

Bestelformulier lesboeken

Tijdens onze cursussen gebruiken we veel praktische situaties om de theorie meteen duidelijk te maken. Oftewel we geven veel theorie in de praktijk! Desalniettemin kan het goed zijn om vooraf vast de kennis wat uit te breiden om het rendement van een cursus nog groter te maken.

Voor zeilers met enige open boten kennis is de Leidraad voor Kajuitjachtzeilers hét naslagwerk ter voorbereiding en natuurlijk als eerste onderdeel van de zeilersbibliotheek!

Voor de (aspirant)zeilers die nog nooit eerder op het water zijn geweest is een goede basis van alle termen én de regels op het binnenwater terug te vinden in “Het Zeilboek”, ook wel de kleine leidraad genoemd.

Beide boeken kunt u via onze webshop bestellen via het formulier hieronder. We sturen u dan op zo kort mogelijke termijn het bestelde boek toe.


    Leidraad voor KajuitjachtzeilersHet Zeilboekbeide lesboeken


    automatische incassovooruit betalencontant bij afhalen

    Uw kunt uw exemplaar van de Leidraad voor Kajuitjachtzeilers bestellen voor € 36,99 plus € 5,- bijdrage in de verzendkosten.

    Bestel uw exemplaar van het Zeilboek, ook wel de “kleine” Leidraad genoemd, via onze webshop voor € 20,99 plus € 5,- bijdrage in de verzendkosten.