Tarieven Zeezeilen

Zeilschool voor vrouwen

Tarieven zeezeilen

Ook dit jaar is er als vanouds weer een breed scala aan zeezeiltochten te boeken. Alle geplande zeezeiltochten kunnen worden gereserveerd als CWO zeezeilcursus of als ervaringstocht/mijlenmaker. Uw persoonlijke doel staat voorop.

Weekprogramma zeezeilen
De ervaring heeft geleerd dat het maken van een planning en de agenda van onze cursisten niet altijd even gemakkelijk ‘matcht’. Wij bieden daarom de mogelijkheid, zolang een periode niet definitief is gereserveerd, onze planning/vaarkalender aan uw wensen aan te passen.

Door het seizoen heen zijn de volgende tochten gepland:

 

Inbegrepen

Inbegrepen in de prijs is het verblijf aan boord op basis van twee deelnemers per hut (op indeling). Ook de begeleiding door de schipper/instructeur, het gebruik van zeilpak en reddingsvest en de bootverzekering zijn inclusief.

Bijkomende kosten

Niet in de prijs inbegrepen zijn de schoonmaakkosten (éénmalig € 35,- per persoon per tocht en incl. set bedlinnen, excl. slaapzak) en de bijdrage aan de boordkas (€ 30 per persoon per dag). Uit de boordkas worden de kosten van alle maaltijden en drankjes aan boord, de havengelden en het dieselverbruik betaald. De boordkas dient ter plekke te worden voldaan aan de schippers.

Alle ervaringstochten en zeezeilcursussen worden gevaren en begeleid door professionele instructeurs. Terwijl u druk bent met het zeilen, navigeren en plannen van de tocht, verzorgen zij de gehele catering aan boord (ontbijt, lunch en diner), de instructie en het totale “reilen en zeilen” van de boot. Het proviand wordt ook door hen vooraf geregeld; zo is bij aankomst alles aan boord en het schip klaar voor vertrek.
Eventuele dieet wensen gaarne tijdig doorgeven.

Aan het einde van de tocht wordt de boot door een schoonmaakploeg schoongemaakt. Zo kunt u ontspannen en voldaan aan de thuisreis beginnen.

Reserveringskosten

€ 35,- per reservering.

Meerprijs eigen hut

Indien u liever niet naast een onbekende medecursist slaapt, dan is het mogelijk voor uzelf een tweepersoonshut te reserveren. Hiervoor geldt een toeslag van 75% op de arrangementsprijs.
Boekt u met twee personen dan deelt u altijd samen één hut.
Deze korting is enkel van toepassing op de reguliere tochten en niet op deelname aan flottieljes en/of Oostzee tochten.

Aantal deelnemers

Voor alle tochten geldt er een minimum aantal van drie deelnemers. Het maximum aantal opstappers bedraagt vier personen (excl. schipper/instructeur en evt co-schipper/assistent instructeur).

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de reis tot vijf dagen voor aanvang te annuleren onder restitutie van de volledige reissom.
Natuurlijk zullen we altijd eerst proberen in gezamenlijk overleg een andere datum te plannen.

Wat neem ik mee?

Neem uw spullen mee in kleine (opvouwbare) tassen en dus niet in grote rolkoffers.

  • PASPOORT (ID kaart voldoet niet meer voor de tochten over zee, controleer ook de geldigheid!)
  • Slaapzak !! (Een kussen en onderlaken is al aan boord)
  • Eigen zeilkleding (Er zijn ook gratis zeilpakken aan boord, voor iedere opvarende is er een zwemvest)
  • Gym of bootschoenen (geen zwart afgevende zolen)
  • Zeillaarzen (indien beschikbaar)
  • Handdoek
  • Warme kleding/muts/zonnebrand/pet

 

Voorwaarden

Tip Top Sailing treedt enkel op als boekingskantoor voor de aangeboden reizen en handelt namens de uitvoerende partij, Sail-IT BV. Alle tochten worden door hen uitgevoerd.
Alle genoemde bestemmingen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder bericht of opgave van reden worden gewijzigd.
Op alle tochten zijn de “Hiswa algemene voorwaarden voor vaarscholen” en de “aanvullende voorwaarden voor zeiltrainingen in Nederland” van toepassing.
Klachten of reclames dienen direct met Sail-IT BV te worden afgehandeld.