De zeiljachten

Zeezeilen

Snel, betrouwbaar en comfortabel

De zee is prachtig en avontuurlijk, maar alleen wanneer het schip haar aankan. Bij het gebruikte jacht hoeft u daar niet aan te twijfelen, het schip is stoer en zeewaardig: een Dufour 40 Performance (bouwjaar 2006), volledig uitgerust voor instructiedoeleinden en voor het maken van (langere) zeereizen. Ditt zijn snelle zeilboten met een soepele zeegang, uitgerust met topzeilen, een spinnaker en een gennaker.

De vele trimmogelijkheden aan boord bieden alle ruimte om te leren hoe je zoveel mogelijk snelheid uit de boot kunt halen. De nieuwste elektronische navigatiemiddelen staan tot uw beschikking om verantwoorde beslissingen op zee te kunnen nemen.

Toch is de Dufour niet alleen het neusje van de zalm voor de sportieve zeiler, maar ook voor de vakantieganger die op meer luxe is gesteld.
De boten zijn voorzien van een buiskap, een kachel, een grote koelkast en koud en warm stromend water. De ruime kombuis stelt de schipper in staat om u te voorzien van een goede maaltijd. Zo kunnen zij u laten genieten van een volledig verzorgde tocht en meer dan voldoende comfort aan boord.

Uitrusting
O.a. log, dieptemeter, windmeterset, stuurautomaat, automatische reddingsvesten, GPS-plotter met multirepeater, radar, laptopnavigatie, elektrische ankerlier, buiskap, radio/cd speler met buitenspeakers, stuurwiel, self tailing lieren, rolgenua en doorgelat grootzeil met lazyjacks, zwemplateau met buitendouche, koelkast, walstroomaansluiting, heteluchtverwarming, warmwater boiler, drie aparte dubbelkooien met twee slaapplaatsen in de kajuit, twee ruime toiletten, vuilwatertank, gasstel met oven, teak in de kuip, royale kuiptafel, rubberboot met buitenboordmotor en marifoon.