Tarieven zeilschool

Tarieven Zeilschool Tip Top Sailing

De tarieven voor een cursus op maat in onze zeilschool in Willemstad verschillen van periode tot periode en natuurlijk met de gekozen lesduur én het door u gekozen schip.

Zo boekt u bijvoorbeeld:

  • een volledige midweek training van 32 lesuren, maandag tot en met vrijdag,
    met twee personen op een Dehler 29 vanaf € 745,- p.p.
  • een weekend cursus van 14 lesuren waarbij u vrijdag namiddag al kunt inschepen
    met twee personen op de Dehler 29 vanaf € 490,- p.p.
zeilschool volwassenen

Lestijden zeilschool

Dag:
10.00 – 17.00 uur

2-daagse zeilcursus:
Bij cursussen die op zaterdag beginnen is het mogelijk om op vrijdagavond vanaf 18 uur in te schepen, de les begint de volgende ochtend om 10.00 uur en duurt tot de tweede lesdag 17.00 uur. Deze cursus omvat 14 lesuren.

3-daagse zeilcursus:
Bij cursussen die op zaterdag beginnen is het mogelijk om op vrijdagavond vanaf 18 uur in te schepen, de les begint de volgende ochtend om 10.00 uur en duurt tot de derde lesdag 17.00 uur. Deze cursus omvat 21 lesuren.

5-daagse zeilcursus:
Maandag 10.00 uur tot vrijdag 13.00 uur. Deze cursus omvat 32 lesuren.

Zeilcursus tarieven

Onze zeilcursussen vinden plaats vanuit onze hoofdlocatie in Willemstad, jachthaven de Batterij, op korte loopafstand van het gezellige centrum. Als enige jacht zeilschool bieden wij speciale zeilcursussen voor volwassenen aan, want wij vinden dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren!

Gedurende het gehele seizoen betaalt u voor een cursus het van toepassing zijnde huurtarief van het specifieke zeiljacht waar u mee wilt gaan zeilen plus een vaste toeslag voor de instructeur.

De vermelde cursus tarieven zijn inclusief: BTW, verbruikte diesel, havengelden Willemstad, volledige huur van het schip, privé-instructie door gediplomeerd CWO instructeur, all-risk verzekering lesschip, gebruik van alle lesmaterialen, CWO documentatie, gebruik automatisch reddingsvest én professionele zeilkleding.

Bij individuele boeking (privé instructie) wordt de prijs bij twee personen berekend. Voor individuele inschrijving op cursussen voor meerdere deelnemers gelden speciale tarieven en lesdata,

Les in het weekend
Bij boeking in een weekend wordt er geen toeslag op het cursustarief berekend, u betaalt simpelweg het van toepassing zijnde tarief voor het gewenste schip. Vanzelfsprekend is het nóg aantrekkelijker om uw cursus op doordeweekse dagen te volgen, dan zijn de tarieven vaak lager dan in de populaire weekenden.  

Cursusboek
Hoewel niet per se noodzakelijk, kan het toch zeer nuttig zijn u vooraf vast te verdiepen in het ‘zeilers latijn’ en de basis begrippen. Dit komt het rendement van uw cursus zeker ten goede!
Onze zeilschool gebruikt de “Leidraad voor Kajuitjachtzeilers” waarvan tijdens de cursus ook een inkijk exemplaar aan boord aanwezig zijn.

Via onze online webshop kunt u het boek ook al vast bestellen om zo goed voorbereid aan boord te komen!

 

Profiteren van vroegboekkortingen? Bekijk dan onze huidige aanbiedingen!