CWO Zeezeilen

Buy and charter, zeiljacht kopen, zeilboot kopen

Verantwoord en erkend CWO zeezeilen

De CWO zeezeilschool richt zich specifiek op cursussen voor volwassenen. Ze verzorgen praktijkgerichte zeezeilcursussen met vertrek vanuit onze thuishavens in Willemstad.

Bij de CWO cursus Jachtzeilen Tidal (voorheen CWO Zeezeilen)  ligt de nadruk op het varen van een tocht op ruimer water en alles wat daarbij komt kijken. Voor deelname aan de CWO cursussen Jachtzeilen II t/m IV  gaan we ervan uit dat u reeds beschikt over de elementaire basisvaardigheden in het varen met kajuitzeiljachten.

Leren zeilen in kleine groepen

Cursisten krijgen tijdens een cursus maximale aandacht. Daarom worden de CWO zeilcursussen dan ook in kleine groepjes gegeven. Een optimaal rendement van uw zeillessen is zo gegarandeerd. Ons uitgangspunt is dat u direct en zoveel mogelijk zelf de boot vaart. Al onze zeilcursussen worden gegeven op één van onze moderne, goed uitgeruste kajuitzeiljachten.
Tijdens de zeilcursus lopen theorie en praktijk vloeiend in elkaar over. De instructeur houdt van iedere cursist afzonderlijk een vorderingenstaat bij.

Jachtzeilen Tidal (Zeezeilen)
Het CWO-systeem kent drie diploma’s: CWO Jachtzeilen Tidal (I t/m III) voor de consument en twee voor instructeurs (IV en IV+).

Inschrijven
Individueel of in een groep van minimaal 2, maximaal 6 personen (6 personen enkel in overleg bij afhuren gehele schip).

Duur van een zeezeilcursus
De tijd die iemand nodig heeft om een bepaalde cursus CWO zeezeilen te doorlopen is een schatting. Het tempo waarin een cursist het gewenst niveau bereikt verschilt per persoon en is sterk afhankelijk van onder andere voorkennis, persoonlijke leersnelheid en natuurlijk de weersomstandigheden tijdens de tochten.

Meerdaagse zeilcursus, inclusief overnachting aan boord
De zeezeilcursussen worden aangeboden in de vorm van een meerdaagse tocht door een uitgebreid en divers vaargebied. Doordat u gedurende een aaneengesloten periode de nieuwe vaardigheden en technieken oefent, krijgt u snel een beter gevoel voor de materie. Tijdens deze meerdaagse zeilcursus, is het schip dan ook tevens uw accommodatie.

Wilt u meer weten over deze cursus of de beschikbaarheid opvragen?
Neem dan contact met ons op!