KNRM

Flying Focus

KNRM

KNRM

Tip Top Sailing is trots ondersteuner van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Natuurlijk is er ons als professionele zeilschool en verhuurder die top kwaliteit nastreeft veel aan gelegen om er voor te zorgen dat u nooit de hulp van de KNRM nodig zal hebben.

Echter kunt u ondanks het volgen van onze uitgekiende opleidingen of het huren van perfect onderhouden schepen, toch ooit ook eens in een situatie verzeild raken waarbij een beroep op de KNRM nodig is. Daarom vinden we het belangrijk om u ook op onze eigen website kennis te laten maken met het werk van deze geweldige organisatie.

Voor wie de KNRM nog niet kent: deze volledig particulier gefinancierde organisatie ondersteunt geheel belangeloos alle watersporters en waterrecreanten die in nood verkeren of assistentie nodig hebben. Van Wadlopers en kitesurfers tot zeilers van open boten en jachten op het ruime binnenwater en de Nederlandse kusten, iedereen kan op hun volledige inzet rekenen.

En ook u kunt helpen!

U kunt bijdragen door donateur te worden, maar ook op allerlei andere manieren bijdragen.
In onze overtuiging is elke watersporter eigenlijk aan het goed zeemanschap verplicht om de mannen en vrouwen van de KNRM te ondersteunen.

Op knrm.nl leest u veel meer over wat de KNRM doet en hoe zij haar inmiddels onmisbare taak vervult.

 

APP

Maar de KNRM doet ook wat voor ons als watersporter buiten het directe reddende werk!
In samenwerking met diverse buitenlandse partners is er een prachtige app ontwikkeld voor de mobiele telefoon: KNRM Helpt!

Deze app is vanzelfsprekend ook gericht op veiligheid op het water. Onder andere door het eenvoudiger maken van een goede voorbereiding. Een gedegen vaarplan wordt zo voor elke zeiler een eitje! Waterkaarten met allerlei extra onderliggende informatie, weerberichten, checklists en, ook heel erg leuk, een logboek functie maken deze app tot een “must have” voor elke zeiler.
Zeker voor diegenen die een tocht over zee maken naar bijvoorbeeld Engeland of langs de kust, is het kunnen volgen van het vaarplan vanaf de wal een extra veiligheidsitem.

Lees meer over de app op de site van de KNRM of download de app meteen op je telefoon.
Hier voor Android en hier voor iOs.

KNRM Helpt app