Motorjachtverhuur

Motorjachtverhuur in Zeeland

Dutch Yacht RentalsOok voor de verhuur van een luxe motorjacht bent u bij ons aan het juiste adres! Net als onder ons label Tip Top Sailing hanteren we in ons dochterbedrijf Dutch Yacht Rentals de hoogste standaard in onze markt. Een divers aanbod van zeer hoogwaardige, in Nederland gebouwde, motorboten ligt voor u klaar voor een heerlijke week op het water.
Alle jachten zijn van de werf Linssen Yachts in Maasbracht en beschikken over de meeste uitgebreide specificaties in hun segment.

Neem ook eens een kijkje op de speciale website om te ontdekken welke vaargebieden er allemaal te ontdekken zijn zónder een hoge mast. En ervaar zo zelf dat varen met een motorboot van dit kaliber, zeker niet saai of eentonig is. U zal zelf kunnen ervaren dat bemanning die eerder vanwege de “sportieve toon” van zeilen is afgestapt, nu weer wil aanmonsteren om toch te kunnen genieten van al die fijne elementen die varen en verblijven op het water zo fijn maken.

En dat alles met de vertrouwde kwaliteit van het Tip Top Sailing team!

Motorjachtverhuur in Nederland

Onze thuisbasis in Willemstad is ook voor tochten met een motorjacht de ideale uitvalsbasis. Vanuit jachthaven de Batterij regelen wij naast de zeiljachtverhuur en het ruime aanbod aan zeilcursussen de mooiste tochten door het zeer gevarieerde achterland. Denk aan een ontdekkingstocht door het natuurgebied van de Biesbosch en het rivierengebied van de Amer en Lek. Of zet koers richting Rotterdam en meer af in hartje centrum in de Oude Haven of de Veerhaven en ontdek de moderne architectuur vanuit alle comfort en luxe die de vloot luxe Linssen jachten biedt. Kent u het uitgebreide netwerk van waterwegen door Brabant? U bezoekt in leuke dagtochten steden als Breda, Tilburg en Den Bosch en kan deze natuurlijk ook prima combineren met een dele van andere routes.
Maar natuurlijk ook de bijna “traditionele” Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta wateren met de grote variëteit aan tochten liggen voor u open.

Het zeer gevarieerde karakter van het vaargebied is perfect voor zowel de beginnende als de ervaren schipper. Wij adviseren u graag over de mogelijke routes en tochten die bij uw wensen en niveau passen.

Motorjachtverhuur in het buitenland

Als lid van het netwerk van verhuurders van Linssen jachten, Linssen Boating Holidays geheten, kunnen we u deze motorboot ervaring door bijna hel Europa aanbieden. Wel eens gedacht aan een whiskyproeverij vanaf uw eigen schip? Of doorkruis de Duitse meren gebieden in het Noorden en ontdek de grote gastvrijheid van onze Oosterburen.

Maar zelfs een zonnige vaarvakantie is mogelijk met de basis in Kroatië. Zo ontdekt u zonder enige helling in het schip toch ook al die mooie baaien en authentieke steden die de Kroatische kust zo kenmerken.

 

Neem contact met ons op voor advies op maat. We helpen u graag!

Dutch Yacht Rentals