Voorbereidende zeilcursus

Meezeilvakantie

Goed voorbereid van wal

Veel mensen dromen van een zeilvakantie op de Middellandse Zee, maar twijfelen of hun zeilervaring wel toereikend is. Bij Tip Top Sailing bieden we een op maat gesneden voorbereidende zeilcursus voor de Middellandse Zee aan. De instructie is zowel in Nederland als in Griekenland te volgen.

Zeilcursus volgen in Nederland

Afhankelijk van uw voorkennis kunt u in Nederland kiezen voor een opfriscursus van 1 tot 5 dagen. Weet u niet helemaal zeker hoeveel dagen u nodig zal hebben? Wij helpen u graag met een advies op maat!

Tijdens de zeilcursus in Nederland vaart op u op eenzelfde soort zeiljacht als u in het buitenland hebt afgenomen. Daarnaast hebben onze instructeurs ook een ruime ervaring met zeilen in het buitenland, waardoor zij u kunnen voorzien van de nodige tips over deze vaarwateren.

gepland:

maandag 24 juni
Middellandse Zee training

245,- p.p.
bij 4 deelnemers

 

Bekijk de overige tarieven per zeiljacht en aantal dagen.

Voorbereidende zeilcursus in Griekenland

Heeft u een zeilvakantie op de planning staan? Dan maakt u met een voorbereidende zeilcursus in Nederland of Griekenland een goede start. Onze CWO-zeilinstructeurs stomen u binnen enkele dagen klaar voor uw zeilvakantie. Dit kan met een opfriscursus van één dag, of een volledige cursus van 5 à 6 dagen.

Tip Top Sailing biedt voorbereidende cursussen in Nederland en Griekenland. In Griekenland is enkel een geheel verzorgde 6-daagse zeilcursus mogelijk. U zeilt dan mee met de flottielje in Corfu, waar een gecertificeerde instructeur u alle vereiste onderdelen van een CWO-diploma zal leren. Een mooiere locatie om te leren zeilen is er niet!

Kosten

Voor de voorbereidende zeilcursus in Griekenland betaalt u de huurprijs van het zeiljacht plus €1350,- voor de instructeur. Daarnaast dient u rekening te houden met de kosten van het levensonderhoud van de instructeur. Niet inbegrepen zijn maaltijden, havengelden, verbruikte diesel, schoonmaakkosten en eventuele verzekeringen.