Zeilvakanties

Als geen ander weten wij hoe wij u een zorgeloze zeilvakantie kunnen geven. Onze liefde voor zeilen is terug te zien in alles wat wij doen. Of u nu bij ons, met of zonder instructeur, een modern zeiljacht huurt voor een paar dagen in Nederland of kiest voor een reis op de Middellandse zee, onze passie zal altijd merkbaar zijn. Wilt u samen of alleen op reis? Wij bieden u alle mogelijkheden en bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke en onbezorgde tijd op het water.

Genieten in de zon

Zeilen van eiland naar eiland, zwemmen, snorkelen, dorpjes bezoeken of lekker genieten aan boord van een Tip Top zeiljacht. Onze zeilvakanties staan erom bekend dat u zorgeloos op vakantie kunt naar de mooiste bestemmingen. Bekijk ons aanbod in de verschillende landen en lees zeker de verhalen van andere vakantiegangers.

Zeilvakanties per land

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Dit geldt ook voor zeilvakanties in het buitenland.