Zeilschool voor volwassenen

Leren zeilen voor volwassenen

We kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw eerste zeilcursus niet bij een groep kinderen ingedeeld wilt worden.

Tip Top Sailing is dan ook dé zeilschool voor volwassenen in Nederland! Al onze zeilcursussen worden door CWO gecertificeerde instructeurs gegeven en zijn vooral gefocust op het zelf leren zeilen. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te blijven kijken naar hoe de instructeur een zeiljacht bestuurt, maar kunt u op een veilige manier meteen zelf het roer in handen nemen.

Leren door het te doen!

Zeilschool aanbieding

Diverse cursussen

Of u nu beginner of gevorderd bent; bij onze zeilschool in Willemstad kunnen alle volwassenen op een veilige en leuke manier leren zeilen.
Kies bijvoorbeeld voor professioneel CWO-zeilen, beschikbaar van niveau I t/m IV, of doe een voorbereidende cursus voor uw zeilvakantie. Doordat al onze zeilcursussen op volwassenen zijn gericht, zal u ook direct ervaren dat het niveau en de begeleiding hierop worden aangepast. Welke vorm van cursus u ook kiest!

Daarnaast is het bij ons ook altijd mogelijk om een zeilcursus op maat te volgen, waardoor u precies leert wat u graag wilt leren. Maximale aansluiting tussen uw wensen en onze cursus zorgt voor het hoogste rendement. De kortste weg dus naar zelfstandig zeilen!

Nieuwe dingen leren tijdens de wintermaanden? Volg dan een interessante theorie-cursus!

Voordelen van een zeilschool voor volwassenen

  • Enkel (lerende) zeilers rond uw leeftijd
  • Zelf-ontdekkend in plaats van alleen maar voordoen
  • Veel mogelijkheden om uw zeilvaardigheden te verbeteren
  • Cursus op het schip van úw keuze
  • Zelf kiezen voor de lesduur
  • Mogelijkheid voor een cursus op maat
  • Extra hoog rendement
  • CWO erkende en gediplomeerde instructeurs en diploma’s

Leer zeilen bij de zeilschool van Tip Top Sailing

Heeft u altijd al willen leren zeilen? Schrijf u dan in voor zeilles bij Tip Top Sailing, dé zeilschool voor volwassenen. Inschrijven doet u door gebruik te maken van het online contactformulier of door te bellen naar 0168 47 17 94. Heeft u nog vragen? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Neem dus gerust contact met ons op.