Zeilschool voor volwassenen

Leren zeilen bij Tip Top Sailing

We kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw eerste zeilcursus niet bij een groep kinderen ingedeeld wilt worden. Tip Top Sailing is dan ook dé zeilschool voor volwassenen in Nederland! Al onze zeilcursussen worden door gecertificeerde instructeurs gegeven en zullen vooral gefocust zijn op het zelf leren zeilen. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te blijven kijken naar hoe de instructeur een zeiljacht bestuurd, maar kan u op een veilige manier zelf snel het roer overnemen.

Zeilschool aanbieding

Diverse cursussen

Bij onze zeilschool voor volwassenen in Willemstad kunt u terecht voor verschillende zeilcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Kies bijvoorbeeld voor professioneel CWO-zeilen, beschikbaar van niveau I t/m III, of doe een voorbereidende cursus voor uw zeilvakantie. Doordat al onze zeilcursussen op volwassenen zijn gericht, zal u ook direct ervaren dat ook het niveau en de begeleiding hierop wordt aangepast. Daarnaast is het bij ons ook altijd mogelijk om een zeilcursus op maat te snijden, waardoor u precies leert wat u graag wilt leren.

Nieuwe dingen leren tijdens de wintermaanden? Volg dan een interessante theorie-cursus!

Voordelen van een zeilschool voor volwassenen

  • Enkel (lerende) zeilers rond uw leeftijd
  • Begeleidend in plaats van alleen maar voordoen
  • Veel mogelijkheden om uw zeilvaardigheden te verbeteren
  • Mogelijkheid voor een cursus op maat

Meer weten over de tarieven of u direct inschrijven? U kunt zich inschrijven voor onze zeilschool voor volwassenen door gebruik te maken van het online contactformulier of door te bellen naar 0168 47 17 94. Wij voorzien u ook graag van een deskundig advies.