Zeilschool voor volwassenen

Leren zeilen voor volwassenen

We kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw eerste zeilcursus niet bij een groep kinderen ingedeeld wilt worden. Tip Top Sailing is dan ook dé zeilschool voor volwassenen in Nederland! Al onze zeilcursussen worden door gecertificeerde instructeurs gegeven en zijn vooral gefocust op het zelf leren zeilen. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te blijven kijken naar hoe de instructeur een zeiljacht bestuurt, maar kunt u op een veilige manier zelf snel het roer overnemen.

Zeilschool aanbieding

Diverse cursussen

Of u nu beginner of gevorderd bent; bij onze zeilschool in Willemstad kunnen alle volwassenen op een veilige en leuke manier leren zeilen. Kies bijvoorbeeld voor professioneel CWO-zeilen, beschikbaar van niveau I t/m III, of doe een voorbereidende cursus voor uw zeilvakantie. Doordat al onze zeilcursussen op volwassenen zijn gericht, zal u ook direct ervaren dat ook het niveau en de begeleiding hierop worden aangepast. Daarnaast is het bij ons ook altijd mogelijk om een zeilcursus op maat te volgen, waardoor u precies leert wat u graag wilt leren. Nieuwe dingen leren tijdens de wintermaanden? Volg dan een interessante theorie-cursus!

Voordelen van een zeilschool voor volwassenen

  • Enkel (lerende) zeilers rond uw leeftijd
  • Begeleidend in plaats van alleen maar voordoen
  • Veel mogelijkheden om uw zeilvaardigheden te verbeteren
  • Mogelijkheid voor een cursus op maat

Leer zeilen bij de zeilschool van Tip Top Sailing

Heeft u altijd al willen leren zeilen? Schrijf u dan in voor zeilles bij Tip Top Sailing, dé zeilschool voor volwassenen. Inschrijven doet u door gebruik te maken van het online contactformulier of door te bellen naar 0168 47 17 94. Heeft u nog vragen? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Neem dus gerust contact met ons op.