Alleen op les

prive zeilcursus

Individueel op zeilles

Met regelmaat schrijven cursisten zich individueel in bij onze zeilschool voor een zeilles. Als u ook graag (beter) wilt leren zeilen, maar verder geen medecursist(en) hebt, kunt u bij ons terecht!
Onze privé zeillessen werken namelijk op basis van ‘indeling‘. Hierbij delen we u samen in met minimaal één en maximaal twee andere cursisten voor een zeilcursus op gelijkwaardig niveau.

U schrijft zich dus op individuele basis, oftewel alleen, in, maar leert samen met een gelijkgestemde (beter) zeilen!
Zo profiteert u van de voordelen van samen leren én houdt u de kosten binnen de perken.

Meerdaagse zeilcursus

Net als bij onze andere overige zeilcursussen kunt u tijdens deze meerdaagse privé zeilles aan boord verblijven. Aan het einde van elke lesdag meren we weer af in onze thuishaven en gaat de instructeur naar huis. Samen met uw mede cursisten deelt u het schip en in overleg met elkaar bepaalt u hoe u het “huishouden” aan boord regelt.

Om het plannen van overeenkomende lesdata eenvoudiger te maken bieden we deze lessen op indeling in principe alleen aan als weekend- en midweek-cursus.

U komt alvast in contact met medecursisten van Tip Top Sailing via onze community cursisten Tip Top Sailing, waar iedere geïnteresseerde van harte welkom is! U kunt hier gelijkgestemden ontmoeten, een oproep doen voor medecursisten op specifieke les data, samen jullie lesvoorbereidingen afstemmen, en meer.

Inplannen privé zeilles / les op indeling

Voor het afspreken van een cursusdatum voor de privé zeilles op indeling hebben we in onderstaande tabel de geplande data staan voor de komende periode. Iedere geïnteresseerde kan zo in één oogopslag zien op welke data er mede cursisten zijn en zich inschrijven voor deelname aan de zeilles.

De genoemde kosten zijn inclusief boot, instructeur, reserveringskosten en schoonmaakkosten

Datum 2023NivoSchipkosten (all-in)Vrije plaatsenGaat door
2024
19 - 21 april, 3 daagseCWO 2Dehler 29€ 927,50 p.p.ja, 1in afwachting
29 april - 3 mei, midweekCWO 2 - Opfris cursusDehler 38€ 985 p.p.ja, 2in afwachting
27 - 31 mei, midweekCWO 1 en 2Dehler 29€ 999,- p.p.ja, 1in afwachting
nieuwe data kunnen in overleg worden gepland

Past geen van deze data in uw schema, maar heeft u wel een andere datum op het oog, neem dan even contact met ons op zodat we uw data kunnen toevoegen.

Kosten

Minimum aantal deelnemers is 2, het maximum 3. Het lestarief blijft ongewijzigd ongeacht het aantal deelnemers.

In sommige gevallen geeft een cursist de voorkeur aan een specifiek model of afmeting schip. In dat geval maken we een offerte op maat met de meerprijs voor de inzet van het specifieke schip.

 

Na het lezen van bovenstaande nog vragen?
Neem dan contact met ons op, samen bespreken we graag al je wensen, plannen, ideeën en vragen.