Alleen op les

prive zeilcursus

Privé zeilles

Met regelmaat schrijven cursisten zich in bij onze zeilschool voor een privé zeilles. Ook als u graag wilt zeilen, maar verder geen medecursisten hebt, kunt u bij ons terecht. Onze privé zeillessen werken namelijk op basis van ‘indeling‘, waarbij we u samen met minimaal één en maximaal twee andere cursisten indelen voor een zeilcursus op gelijkwaardig niveau. U schrijft zich dus op individuele basis in maar leert samen met een gelijkgestemde (beter) zeilen! Zo profiteert u van de voordelen van samen leren én houdt u de kosten binnen de perken.

Meerdaagse zeilcursus

Net als bij onze andere zeilcursussen kunt u tijdens deze meerdaagse privé zeilles aan boord verblijven. Aan het einde van elke lesdag meren we weer af in onze thuishaven en gaat de instructeur naar huis. Samen met uw mede cursisten deelt u het schip en in overleg met elkaar bepaalt u hoe u het “huishouden” aan boord regelt.

Om het plannen van overeenkomende lesdata eenvoudiger te maken bieden we deze lessen op indeling in principe alleen aan als 3- en 5-daagse cursus. De 3 daagse cursus is meestal een lang weekend, de 5 daagse een midweek training.

Inplannen privé zeilles

Voor het afspreken van een cursusdatum voor de privé zeilles werken we met een datumprikker. Hierin hebben we al wat eerste suggesties gedaan voor de komende periode en kan iedere geïnteresseerde dus in één oogopslag zien én kenbaar maken op welke data er mede cursisten zijn en hij/zij ook kan.

Past geen van deze data in uw schema, maar heeft u wel een andere datum op het oog, neem dan even contact met ons op zodat we uw data kunnen toevoegen.

Geplande data

Bekijk de al geplande data door te drukken op de onderstaande knop.

Lesdatum plannen

Kosten

Een les op indeling heeft dezelfde prijs als een reguliere cursus. Meestal gebruiken we voor de cursus één van onze Dehler’s 29, de ideale les schepen voor zeilers van allerlei niveau. Het lestarief is dan ook hetzelfde als bij een cursus voor twee personen op dit schip.
Daarnaast draagt elke opstapper € 30 bij aan de schoonmaakkosten en € 15 reserveringskosten.

Minimum aantal deelnemers is 2, het maximum 3. Het lestarief blijft ongewijzigd ongeacht het aantal deelnemers.

In sommige gevallen geeft een cursist de voorkeur aan een specifiek model of afmeting schip. In dat geval maken we een offerte op maat met de meerprijs voor de inzet van het specifieke schip.

 

Na het lezen van bovenstaande nog vragen?
Neem dan contact met ons op, samen bespreken we graag al je wensen, plannen, ideeën en vragen.