Nederland

zeilvakantie nederland

Zeilvakanties Nederland

Ook een zeilvakantie in Nederland zit in het uitgebreide programma van Tip Top Sailing. En natuurlijk is ook deze van de vertrouwde hoge kwaliteit én ontzettend leuk. Start uw zeilvakantie op één van de jachten uit onze vloot in Willemstad of zeil mee op uw eigen boot met een van onze mooie reizen.
Wij zijn de specialist als het gaat om zeiljachtverhuur en zeilvakanties in Nederland en in het buitenland!

Bij het plannen van uw zeilvakantie wordt de keuze tussen flottielje zeilen, meezeilen of geheel zelfstandig een zeiljacht huren vooral bepaald door uw persoonlijke wensen en zeilervaring. Met onze jarenlange expertise helpen wij u ook graag bij het maken van deze keuze, zodat wij u de perfecte zeilvakantie van uw dromen kunnen aanbieden.

Zeilvakantie in Nederland; leerzaam en avontuurlijk

De zeiljachten die u bij ons kunt huren zijn allen jong en zeer goed onderhouden. Voor ieder type zeiler hebben wij een passend jacht in onze vloot. Weet u niet precies welk jacht bij uw niveau past? Geen zorgen, wij helpen u graag!

Het Nederlandse vaargebied is bij uitstek geschikt voor het ondernemen van heerlijke zeiltochten. Het afwisselende karakter van de verschillende stromen, de rijke flora en fauna en vele gezellige havens maken Nederland tot een waar paradijs voor iedere zeiler.

Vanuit de thuishaven aan de rand van de Delta is een keur aan mogelijke vaartochten beschikbaar voor een heerlijke zeilvakantie in Nederland. Korte of juist lange tochten, makkelijker of juist uitdagender vaarwater, unieke plekjes waar je je alleen waant op het water of juiste de gezellige bedrijvigheid van een leuke haven, alles kan!

Persoonlijk en professioneel

Elk voorjaar, in maart, houdt Tip Top Sailing in Willemstad Open Dagen waarbij u een kijkje kunt nemen in onze zeiljachten en meer te weten kunt komen over zeilvakanties in Nederland en andere landen.

Op de open dag in 2014 hebben wij Linda mogen ontmoeten, een spontane vriendelijke dame.
Wij hebben Linda een inspirerende ervaring mee kunnen geven.

…“Maar ik kan niet varen.”
“Weet ik, maar zo moeilijk is het niet. Vooruit, straks zeil je op dat moederschip in Griekenland en dan verbaas je iedereen met je stuurmanskunst.”

Lees hier het hele verhaal van Linda.

Direct een offerte aanvragen