Jachtverhuur

Bent u op zoek naar een jachtverhuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij Tip Top Sailing op het juiste adres! Ons diverse aanbod van zeiljachten zijn “Tip Top” en worden perfect onderhouden. Ontdek het prachtige en afwisselende vaargebied rondom Willemstad! Deze vestingstad is vanuit heel Nederland goed te bereiken en biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan vaarwateren.

Tip Top Sailing is al vele jaren specialist in zeiljachtverhuur in Nederland

Wij bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke en onbezorgde tijd op het water. Of we daar in slagen, kunt u het beste aan onze klanten vragen. Wij zijn in ieder geval trots op de vele lovende reacties van onze huurders en het feit dat klanten voor zeiljachtverhuur kiezen voor Tip Top Sailing. Zij prijzen ons enthousiasme, hulpvaardigheid en service, maar bovenal de technische staat van onze perfect onderhouden zeiljachten.

Onze thuishaven ligt centraal in het vaargebied, is uitermate goed en snel bereikbaar en we geven een gedegen incheck. Beginners en gevorderden kunnen kiezen uit tal van jachten. Alle jachten verkeren in topconditie, zijn allemaal jonger dan vijf jaar en zeer compleet uitgerust.

Boek uw zeiljacht online!

Jachtverhuur in Nederland

In Nederland vormt onze vestiging in Willemstad de perfecte uitvalsbasis voor al onze activiteiten op het water. Vanuit onze jachthaven regelen wij zowel de zeiljachtverhuur als alle zeilcursussen die wij aanbieden. Ons gevarieerde vaargebied is perfect voor zowel de beginnende als de ervaren zeiler. Wij adviseren u graag over de mogelijke vaargebieden die bij uw niveau passen.

Vanuit Willemstad kunt u een groot en zeer divers vaargebied ontdekken. De Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta met haar grote variëteit aan wateren, maar ook de Noorzeekust ligt voor u open.

Buitenland

We verhuren niet alleen moderne zeiljachten in Nederland, ook in het buitenland bieden wij u de mogelijkheid tot het huren van een zeiljacht. Bekijk de zeilvakantie huurmogelijkheden voor Bareboat zeilen in het buitenland.

Tip Top Sailing biedt u verschillende mogelijkheden aan voor zeilen in het buitenland. Bent u een ervaren zeiler en wilt u graag zelfstandig varen? Dan kunt u als bareboat zeiler een zeiljacht huren bij Tip Top Sailing en gaat daarmee zelfstandig in uw eigen tempo een door u zelf gekozen route varen.

Meezeilen als individu of met je eigen groepje / familie inschepen op een groter zeiljacht? Of ga flottielje zeilen samen met andere zeilers naar een specifieke bestemming. Wilt u volledig ontzorgd worden? Bekijk dan de mogelijkheden voor onze zeilvakanties.

Tarieven

Ons vaarseizoen loopt van ca. 1 april tot ca. 1 nov en dit is onderverdeeld in diverse prijsperiodes. Bekijk de tarieven van onze moderne en goed uitgeruste vloot.

Bekijk de tarieven