Zeilen met schipper

Zeilen met schipper

Zeilen met schipper

Zeilen met schipper kan ook met Tip Top Sailing! Op alle mooie flottielje bestemmingen, maar ook in Nederland of de vele andere exotische bestemmingen uit ons aanbod. Zo wordt het zeilen en genieten van het water ook bereikbaar voor iedereen die niet eerst een uitgebreide opleiding kan of wil volgen. Maar ook als u het gewoon fijn vindt om alle zorgen uit handen te laten nemen, is zelen met schipper de perfecte keuze!

Beleef ook een heerlijke zeilvakantie

Als een van Nederlands grootste en meest professionele zeilscholen bent u bij Tip Top Sailing verzekerd van een ervaren en goede opgeleide schipper om mee te zeilen. In de meeste gevallen namelijk zenden we een van onze gediplomeerde instructeurs uit om u te begeleiden tijdens uw zeilavontuur. Bovendien zijn de schepen waarmee we werken van Tip Top kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten van een vaarvakantie op het water.

Zeilen met schipper betekent vooral ook dat u kunt kiezen voor alle varianten van een zeilvakantie. Zo heeft u de optie om te kiezen voor een bareboat zeilvakantie of een flottielje zeilvakantie.
Voor ieder wat wils dus!
Al naar gelang het type zeilvakantie van uw wensen kunnen wij u vele mogelijkheden bieden. Zeker als u kiest voor een bareboat zeilvakantie is er een uitgebreide keuze in zowel zeiljachten als zeilbestemmingen. Maar ook als de voorkeur uitgaat naar flottielje zeilen kan u kiezen uit onze verschillende flottielje zeilgebieden.

Wat doet een schipper?

Zeilen met schipper geeft u alle vrijheid om uw eigen invulling te geven aan úw zeilvakantie. De schipper zorgt voor de veilige vaart en zal dagelijks met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Zo past elke dag optimaal bij wat u wilt doen en beleven. Omdat de schippers in de meeste gevallen ook instructeur zijn, is het bovendien mogelijk tijdens de zeilvakantie kennis en ervaring op te doen.
Menigeen heeft op die manier spelenderwijs veel bijgeleerd én genoten van het water.

Een zeilvakantie met schipper boeken?

Nieuwsgierig geworden naar een zeilvakantie met schipper of wilt u zo’n geslaagde zeilvakantie opnieuw beleven? Wij helpen u graag! Op basis van uw wensen en mogelijkheden stellen wij geheel vrijblijvend een compleet voorstel op maat voor u samen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat u te voorzien van een gedegen advies over het schip en het vaargebied dat het beste past bij uw voorkeuren.
Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via 0168-471794 of chat met ons via onze website! Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken en ons uw wensen voor zeilen met schipper doorgeven.