Zeilen voor vrouwen

Zeilschool voor vrouwen

Zeilen voor vrouwen

Maar al te vaak laten vrouwen zich op lastige momenten het roer uit handen nemen. Een veel gehoorde opmerking is dat zeilen niet van de eigen partner te leren valt, of dat een meezeilende vrouw vooral belast is met de catering aan boord.

Zou het niet veel interessanter worden als u als vrouw, samen met uw bemanning of partner, het schip als team kunt zeilen? In de zeilcursus voor vrouwen wordt vooral ingegaan op de aspecten van het kajuitjachtzeilen, die u als meezeilende partner in de toekomst ook uw ‘mannetje’ doen staan.

Instroomniveau
Voor vrouwen die zich herkennen in het bovenstaande.

Cursusinhoud
Onder leiding van een ervaren instructeur of instructrice maakt u kennis met alle geheimen van onder andere het manoeuvreren op de motor in havens en sluizen, het reven van de zeilen of het uitvoeren van een perfecte ‘uw eigen man over boord manoeuvre’.

De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op uw wensen en voorkennis.

Cursusduur
Eén, twee of drie dagen (of 2 tot 6 lesblokken).

Deelname
Deelname aan deze zeilcursus kan op individuele basis of met een door u zelf samengesteld groepje. Cursusdata zijn geheel in overleg vast te stellen op basis van uw wensen en doelstellingen.

Kosten
De kosten van een cursus zijn gelijk aan de reguliere tarieven voor zeiltrainingen. Deze zijn dus niet alleen afhankelijk van de duur maar ook van het gekozen lesschip, het aantal deelnemers en wanneer de cursus wordt gepland.

Neem contact met ons op voor meer informatie.