Online boeken

Uw zeiljacht online huren

Via onderstaand schema kunt u de beschikbaarheid van het jacht naar keuze zien en eventueel ook al “voor” boeken.  U kunt zoeken op periode, tijdsduur en/of type zeiljacht naar beschikbaarheid en alvast een kostenindicatie krijgen.
Zo kunt u uw favoriete zeiljacht eenvoudig in de periode van uw keuze huren!
Vanuit Willemstad heeft u een ruime keuze aan zeiljachten.

Via onderstaand boekingssysteem heeft u een duidelijk overzicht van de beschikbaarheid per zeiljacht. U kunt alle zeiljachten bekijken door met de pijltjes naar links en rechts boven het overzicht te navigeren. Wanneer u met de muis over de namen van de schepen gaat, ziet u tevens een korte toelichting per zeiljacht.

Omdat we zowel via dit systeem als per email en telefoon reserveringen verwerken, is een aanvraag via dit systeem nooit bindend. Na ontvangst van uw boekingsaanvraag zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen en bij beschikbaarheid een compleet toesturen. Pas na bevestiging per email van een optie op het schip naar keuze, kunt u uitgaan van beschikbaarheid.

Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Of wilt u een periode varen die niet in onderstaande planning te reserveren is?
Neem dan contact met ons op!