Ons team

Team Tip Top Sailing

Ons team

Onze medewerkers varen allemaal dezelfde koers, simpelweg omdat we hetzelfde doel voor ogen hebben. Wij zijn de specialist in zeiljachtverhuur en willen u een onvergetelijke en onbezorgde tijd op het water bezorgen. Onze passie voor zeilen is merkbaar in alles wat we doen.

We hebben een enthousiast team van kundige mensen. Een team dat klaar staat om u een geweldige zeilvakantie, zeilcursus of watersportbeleving te bezorgen.

Onze instructeurs staan voor u klaar, ook als u op het laatste moment nog een lesje boekt. Ze leren u met liefde en plezier zeilen en blijven ook hun eigen vaardigheden trainen. Onze mannen van de jachtservice houden onze boten geheel op orde, het schoonmaakteam zorgt er altijd weer voor dat onze boten tip top klaar liggen.

Hieronder stellen wij onze teamleden – op alfabetische volgorde – aan u voor.

Egbert – Allround technisch specialist
Na zijn middelbare school is Egbert gaan varen als scheepselektricien bij de Koninklijke Marine. Eenmaal aan boord werd zijn interesse voor techniek steeds groter en vele cursussen volgden. Na zes jaar op zee verliet hij de Marine en ging werken als scheepselektricien in de binnenvaart. Bijna 12 jaar later en een berg ervaring rijker kwam hij in contact met Tip Top Sailing. Egbert: “Een technische job in de watersport zag ik helemaal zitten. Inmiddels werk ik er al weer sinds 2006. Met veel plezier! Het is een prachtig bedrijf met een fantastische sfeer.”

Maasje – Base management Willemstad, instructeur en commercieel medewerker
Na al vele seizoenen als “pinch hitter” en instructeur bij ons gewerkt te hebben, zorgt Maasje sinds seizoen 2015 voor onze basis in Willemstad en is zij, samen met Paul-Michiel, Rob en Ruud, het startpunt van ieders vakantie of cursus op het water. Bovendien ondersteunt ze het kantoor op de piekmomenten zodat ook daar iedereen kan profiteren van de “tip top” service!

Monique – Housekeeping
Sinds 1983 woont Monique al in Willemstad. Ze werkte 12 jaar in Rotterdam en verbleef vanwege het werk van haar man met haar gezin twee jaar in Singapore. Daar heeft zij gesurft en gedoken. Monique: “Eenmaal terug in Nederland vroeg Willeke (functie bij Tip Top Sailing) mij of ik wilde helpen met het winterklaar maken van de vloot. En zo trad ik in dienst bij Tip Top Sailing. Ik geniet van het werken in ons team, in een bedrijfstak waar iedereen met een goed humeur aanklopt. Het bevalt mij prima!”

Paul Michiel – Partner Tip Top Sailing, commerciële zaken
Hij werd al heel jong besmet met het zeilvirus. Eerst op open boten en al snel met de Laser, surfplank en catamaran. Begin jaren negentig begon hij als instructeur op een grote Friese zeilschool. Dit beviel hem zo goed dat het gedurende twee seizoenen zijn vaste baan werd. Na afronding van zijn HEAO-studie bleef het water hem trekken. Paul Michiel: “Ik ben gaan zeilen op kajuitzeiljachten. Lesgeven op deze schepen was een logisch vervolg en prompt kwam ik Tip Top Sailing tegen. Al sinds 2002 voel ik mij heel erg thuis in Willemstad!”

Rob – Partner Tip Top Sailing,  algemene zaken en Buy & Charter
Als gepassioneerd zeiler en gedreven ondernemer kwam zijn droom uit. Hij werd in 2013 mede-eigenaar van Tip Top Sailing. Rob: “Het is een fantastische bedrijf. Het is een voorrecht te werken in een team van medewerkers die mensen zeilervaringen willen laten beleven die ze nooit meer vergeten. Kwaliteit, dat willen we leveren. Wat ons en onze klanten bindt is het enthousiasme voor het zeilen, of het nu gaat om een zonnige zeilvakantie, grensverleggende zeezeiltochten of genieten op een boot in ons prachtige waterrijke land. We werken hard, blijven onszelf telkens vernieuwen en willen onze klanten steeds nieuwe zeilervaringen aanbieden.”

Ruud – Partner Tip Top Sailing, nautische en technische zaken
Op de Hiswa kwam Ruud de toenmalige beheerders van de jachthaven in Willemstad tegen. Zij bleken de zeilschool een serieuze impuls te willen geven en Ruud liep rond met een rugzak vol plannen. Met zijn ervaring bij een scouting- en watersportvereniging had hij al een binding met het CWO. Ruud: “Dat was een goede combi. Ik heb mijn officiële CWO diploma’s gehaald en begon met het opzetten van een gedegen instructeursopleiding binnen Tip Top Sailing. Van (zee-) zeilinstructeur A naar B en daarna verder als erkend CWO opleider. Zeezeilen is mijn passie, daarom draai ik, naast mijn taken als opleider, ook de zeezeilschool van Tip Top Sailing.”

 

Ons team in het buitenland

Simo – Base management en flottieljeleiding in Corfu
De wateren van de Ionische Zee zijn nu al ruim 20 jaar het thuis van Simo. Hij kent het gehele gebied dan ook als de spreekwoordelijke broekzak en deelt die kennis graag met alle gasten die met hem hun koers uitzetten. Of je nu als meezeiler bij hem inscheept of met een “eigen” schip aanhaakt in flottielje, het wordt een unieke ervaring!