Appartementen Corfu

Combineer zeilen met het strand

Zeilen vindt u hartstikke leuk, maar een ligbedje aan het strand lijkt u ook wel wat? Geen probleem!

Tegen een geringe meerprijs verlengt u moeiteloos uw vakantie. Op basis van onze eigen ervaring hebben we een selectie gemaakt van de mooiste accommodaties op Corfu. De veelal authentieke bungalows en appartementen liggen vaak op steenworp afstand van de zee. Wij kunnen u hierbij adviseren en de accommodatie van uw keuze voor u reserveren.

Door onze lange aanwezigheid op het prachtige eiland Corfu en onze nauwe samenwerking met diverse lokale partners zijn we in staat een aantal unieke accommodaties aan te bieden.

Hieronder vindt u een selectie van slechts enkele van deze mogelijkheden. Heeft u andere wensen?
Liever een boutique hotel of uw eigen villa?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Aghios Gordis

Dit authentieke en kleinschalige dorp ligt verscholen aan de westkust van Corfu. Geen van de aanwezige hotels of accommodaties is veel groter dan 10 tot 15 kamers waardoor de originele Griekse sfeer in takt is gebleven. Voorzien van één van de weinige fijne zandstranden is het er heerlijk toeven.
Een gezellige dorpsstraat met winkeltjes, restaurantjes en terrassen leidt langzaam glooiend naar de zee. Vrijwel geen van de accommodaties ligt verder dan 5 wandel minuten van het strand verwijderd.
Aangekomen op het strand is er meer dan genoeg ruimte om zowel actief als passief van het strandleven te genieten. De vele strandbedden met parasols zijn veelal kosteloos te gebruiken als je een heerlijk drankje besteld bij een van de beachbars.

Maar ook voor een verkenning van het mooie eiland in al haar diversiteit is het de perfecte uitvalsbasis. Met een huurauto of scooter kunt u alle kanten op en bent u nooit ver weg van een nieuwe verrassing.

Hieronder vindt u een selectie van diverse leuke accommodaties in het dorp.

De tarieven voor deze accommodaties vindt u in onderstaande tabel.
[table “69” not found /]

Alle tarieven per accommodatie per week.
* Een bijzetbed/slaapbank is op aanvraag beschikbaar (indien voldoende ruimte).
Babybedjes en/of hoge stoelen op aanvraag beschikbaar.

Klik op het plusje om de tabel uit te klappen.

Aghios Gordis Plattegrond

Gouvia

Vlak naast de grootste marina van Corfu, én onze thuishaven, liggen de bedrijvige dorpjes Gouvia en Kontokali. Vooral voor diegenen die een verblijf zoeken voor een aantal nachten vóór of na het zeilen is dit de perfecte uitvalsbasis.

De stadsbus naar Corfu stopt om de hoek en ook een flinke hoeveelheid barretjes, eetcafés en restaurants zijn direct voor handen.
Maar ook voor een toer met een huurauto of scooter over het eiland zijn het perfecte vertrekpunten.

De tarieven voor deze accommodaties vindt u in onderstaande tabel.

Onderstaande tarieven zijn PER WEEK op basis van logies.

[table “70” not found /]

 

Onderstaande tarieven zijn PER NACHT op basis van logies.

[table “71” not found /]

Airco is beschikbaar tegen betaling ter plaatse van € 6 per nacht per accommodatie.

Villa’s

Verspreid over het eiland zijn er vele keuzes in villa’s. Van eenvoudig tot zeer luxueus, van knus tot geschikt voor grote gezinnen, maar vrijwel allemaal voorzien van een eigen zwembad. Meestal bevinden de villa’s zich op de heuvels en is een auto wel noodzakelijk om je te verplaatsen en de dagelijkse boodschappen te doen.

Voordeel hiervan zijn dan weer de adembenemende uitzichten over het eiland of de intens blauwe zee!

Neem contact met ons op om uw specifieke wensen en voorkeuren te bespreken.

Vanwege het diverse en regelmatig wisselende aanbod vindt u hier geen tarieven voor de privé villa’s. Heeft een dergelijk verblijf uw voorkeur, neem dan even contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij gaan dan voor u aan de slag om de juiste accommodatie te vinden en maken een offerte op maat.