Service Coordinator

Service Coordinator

service coordinator vloot Tip Top Sailing

Vacature Service Coördinator (m/v)

Ter versterking van ons leuke team van enthousiaste medewerkers zijn wij op zoek naar een Service Coördinator (M/V).

Als onze nieuwe Service Coördinator ben je een echte aanpakker met oog voor kwaliteit en een aangeboren enthousiasme om het onze gasten naar de zin te maken!
Ook ben je flexibel en schakel je makkelijk mee met de wensen van onze klanten en als het weer eens ‘alle hens aan dek’ in ons bedrijf.
In de rol van Service Coördinator doe je de naam van ons bedrijf eer aan en zijn zelfs de kleinste details altijd tip top in orde!
Je bent er namelijk eindverantwoordelijk voor dat onze verhuur- en lesvloot van zeil- en motorjachten er altijd super netjes en schoon bij liggen.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je stuurt je ons “Clean team” aan met daarin onze eigen én externe medewerkers. Je bewaakt onze hoge kwaliteitsstandaard en regelt alle nodige logistieke zaken rondom dit hele proces. Natuurlijk ben je ook iemand die zelf graag de handen uit de mouwen steekt, want de verschillende seizoenen in het bedrijf kennen piekmomenten waarop we met zijn allen meewerken om onze gasten een onvergetelijke vakantie op het water te bezorgen.
Zo ben je in het hoogseizoen vooral bezig met het aansturen, begeleiden en controleren, in het naseizoen en daarbuiten zal je ook zelf mee zorg dragen voor de vereiste kwaliteitstandaard.

In het team werken we met één Coördinator ondersteund door enkele assistent-Coördinators. De assistenten hebben dezelfde rol en taken tijdens de uitvoering van onze de bemanningswisselingen en ondersteunen de Service Coördinator bij de overige coördinerende taken, bijv. tijdens vakanties van de Service Coördinator.
Het sterke seizoenskarakter van Tip Top Sailing betekent dat je tijdens een jaar een variërend aantal uren werkt. Uiteraard geheel in overleg en mede afhankelijk van de inzet van de assistenten. Basis van de functie is 20 uur per week gemiddeld, maar meer of minder uren zijn allemaal bespreekbaar.

Kom eens kennis maken!

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met schepen, water en buitenlucht te maken heeft? Werk je graag met gasten in een permanente vakantiesfeer? Dan staat de dampende koffie klaar voor een goed gesprek. We bespreken graag jouw invulling en de mogelijke uren inzet.
Wij zijn net als jij heel flexibel in onze bedrijfsvoering en houden waar mogelijk rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Goed te weten

  • Je woont in de buurt van Willemstad N.B. of bent in het bezit van eigen vervoer en bereid de benodigde afstand af te leggen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in hospitality, horeca of andere takken in de recreatieve sector is niet noodzakelijk, maar geeft je wel een streepje voor.
  • Enige affiniteit met watersport is natuurlijk ook een pré, maar zeker niet vereist

Wij bieden een leuke baan in een zeer enthousiast en gemotiveerd team op een van de mooiste plekken van de Delta.
Daarbij behoorlijk wat flexibiliteit in de uren en een marktconform salaris.