Meivakantie zeilen

Meivakantie zeilen met Tip Top Sailing

Meivakantie zeilen?

Niets heerlijkers dan al in de meivakantie zeilen!

Als het in Nederland vaak pas heel voorzichtigjes wat op mooi zeilweer gaat lijken, is de zomer in Griekenland vaak al heerlijk op gang aan het komen! Zeilen in de meivakantie is een groot plezier voor jong en oud. Zodra de zon zich laat zien (en dat is toch echt al heel wat uren per dag), geniet je meteen van een temperatuur die ruim de 20 graden overstijgt. De natuur merkt ook dat de zomer er aan begint te komen en al het groen staat dan ook in bloei.
De haventjes zijn zich allemaal weer klaar aan het maken voor een druk hoogseizoen en iedereen heeft er weer zin in.
Kortom, zo’n zeilvakantie in de meivakantie is echt genieten!

Wat ook leuk is: het is een stuk voordeliger om al zo’n week in het voorjaar te komen zeilen! De boten zijn tot bijna 40% goedkoper dan in het hoogseizoen, dat maakt een weekje genieten van zon, zee en zeilen nog bereikbaarder. Zeker als je het ook combineert met een goedkope vlucht van een prijsvechter zoals Ryanair.

Zon, zeilen, genieten!

In de meivakantie zeilen we dezelfde heerlijke routes van week, van eiland naar eiland, onderweg zwemmen en snorkelen, een leuk dorpje bezoeken of gewoon genieten aan boord van een van onze fijne zeiljachten. Ook in deze rustigere tijd van het seizoen zorgen wij voor een zorgeloze zeilvakantie en geniet u van de mooiste bestemmingen.
Bekijk ons aanbod vanuit Lefkas en lees zeker de verhalen van andere vakantiegangers.

 

Meivakantie zeilen en cursus of schipper

Ook als je nog niet of nog niet goed genoeg kan zeilen met een zeiljacht kun je bij ons terecht voor zo’n heerlijke zeilvakantie!

Samen met een van onze ervaren Nederlandse schippers vaar je mee in het flottielje. Zo combineer je de meivakantie en zeilen op een nog leukere manier! Je leert een hoop, ziet allerlei prachtige plaatsjes en hebt met recht een unieke vakantie.
Omdat de schipper er helemaal voor jullie is, bepaal je zelf het tempo en kan je de week dus net zo intensief of ontspannen maken als je zelf wilt!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Nog leuker?

Voor de meivakantie gelden niet alleen al lagere tarieven dan in de veel drukkere perioden, maar vaak zijn er ook allerlei leuke acties en/of aanbiedingen!
Kijk hieronder voor het actuele aanbod.