Open Dag Willemstad

Zeilschool aanbieding

Open Dag in Willemstad

Ook in 2019 verwelkomen we u weer van harte op onze kade en steigers in Willemstad!
We vertellen u met veel plezier van alles over de veelheid aan unieke activiteiten die we op het water organiseren. Kortom, we nodigen u van harte uit voor een bezoek aan één van onze Open Dagen!

Zaterdag 30 en zondag 31 maart

Vlak voor de start van het nieuwe vaarseizoen in Nederland, op zaterdag 30 en zondag 31 maart a.s. is onze basis in Willemstad weer feestelijk ingericht voor onze jaarlijkse Voorjaarsopendeur dagen!

Onze mooie thuishaven in de Delta in Willemstad is de perfecte plek voor een dag vol leuke gesprekken en nieuwe ideeën voor prachtige zeilavonturen!

Ons gehele team, bestaande uit het walteam, instructeurs, zeezeilschippers en de flottielje leiding van de Griekse flottieljes, staat tussen 12.00 en 18.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u inspireren, maar ook alle ins en outs vertellen over de cursus die al lang in uw hoofd rondwaart, u helpen kiezen bij de huur van het perfecte jacht voor een mooie tocht door de prachtige Delta of vertellen wat voor u het beste zeilgebied in de Middellandse Zee is

Diverse briefings en clinics

Ook het bijwonen van onze “flottielje briefing” over zo’n heerlijke zeilvakantie onder de zon in Griekenland, Turkije of Kroatië is ontzettend leuk en leerzaam voor diegenen die dat nog nooit hebben meegemaakt.

Of wilt u wel wat verder weg, maar trekt de zon niet persé zo? Kom dan meer te weten over onze verschillende Noordzeeflottieljes. Met Hemelvaart en Pinksteren, de Thames op naar Londen en de 23 daagse zomer flottielje die dit jaar richting Cowes wordt gevaren.

Aan onze steiger ligt de gehele les- en verhuur vloot weer klaar voor bezichtiging, van binnen en buiten, veel van onze instructeurs zijn aanwezig om allerlei tips en tricks met u te delen en, helemaal nieuw, onze mooie nieuwe verhuurvloot van luxe Linssen motorjachten is ook te bezichtigen én ervaren.

Bovendien kan er tijdens deze twee dagen worden deelgenomen aan diverse clinics.
En dat helemaal gratis!

Kies bijvoorbeeld voor de clinic “Grieks ankeren”, boxvaren of zeiltrim.

LET OP – Sommige clinics worden doorlopend gegeven. Op basis van beschikbaarheid kunt u steeds opstappen.
Voor de clinics navigatie en zeiltrim geldt een beperkt aantal plaatsen en is inschrijven noodzakelijk.
Hierbij geldt VOL = VOL en behouden wij ons het recht voor om het programma en/of inschrijvingen te wijzigen of weigeren.

Naast alle informatie en clinics zijn de open dagen ook de perfecte gelegenheid om te profiteren van een aantal interessante kortingen! Voor veel boekingen gemaakt tijdens de Open Dagen gelden er extra aantrekkelijke tarieven en/of voorwaarden, dus ook dat is reden om naar Willemstad te komen.

U bent dus van harte welkom op 30 en/of 31 maart tussen 12.00 en 18.00 uur in Willemstad.
Kom ook inspiratie opdoen en voor een nautisch 2019!

 

Deelname aan de clinics is kosteloos en op eigen risico; u geeft ons toestemming om beeldmateriaal te gebruiken voor promotionele doeleinden.

De clinics en workshops in overzicht:

  • clinic Grieks ankeren
  • clinic zeiltrim
  • briefing flottielje Middellandse Zee
  • clinic motormanoeuvreren/boxvaren