Nieuwjaarsevent en Open Dag in Willemstad

Zeilschool aanbieding

We zien je graag op onze Open Dag op zondag 26 maart

Komt u ook weer vaarplannen maken voor 2023 in Willemstad!
We vertellen u met veel plezier van alles over de veelheid aan unieke activiteiten die we op het water organiseren. Kortom, we nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons Nieuwjaarsevent en de Open Dag!

Open dag 2023

Op zondag 26 maart, net voor de “officiële” start van het seizoen, heten we u graag weer van harte welkom op onze steigers in Willemstad.

Van 12 tot 18 uur staat ons team en de hele vloot voor u klaar, kunt u met ons van gedachte wisselen over die mooie zeilplannen die u al die tijd in het hoofd heeft gehad, opstappen voor een leuke clinic en natuurlijk onze mooie schepen in de vloot bekijken!
Onze drie nieuwe boten zijn er sowieso: de Dufour 340, de Dehler 38 SQ en als laatst toegevoegd de Dufour 32.

Stap aan boord voor een gratis clinic en oefen de (onterecht) gevreesde havenmanoeuvres of probeer vast eens het “mediterraan ankeren”. Zo ontdek je hoe we u op heel persoonlijke én professionele wijze begeleiden in het verbeteren van uw vaardigheden.

In en om ons kantoor vindt u ons team, de informatie hot spots, briefing ruimte en natuurlijk de catering. We helpen u graag om ook uw nieuwe zeilplannen voor 2023 concreet te maken.

Komt u ook weer lekker naar Willemstad!

 

Verhinderd?

Voor al uw aanvragen en informatie kunt u zoals altijd natuurlijk ook bij ons terecht via de website, email en telefoon!
Laat ons weten wat uw ambities of plannen zijn, en wij gaan met u meedenken om een zo goed mogelijk passend voorstel te doen.

Flottielje Briefing Tip Top Sailing