Open Dag Willemstad

Zeilschool aanbieding

Open Dag in Willemstad

Kom ook weer vaarplannen maken voor 2020 in Willemstad!
We vertellen u met veel plezier van alles over de veelheid aan unieke activiteiten die we op het water organiseren. Kortom, we nodigen u van harte uit voor een bezoek aan één van onze Open Dagen!

Zondag 12 januari 2020

Luid met ons het nieuwe jaar in en plan uw volgende vaartocht onder het genot van een glaasje bubbels en een heerlijk Grieks hapje.

In het lekker verwarmde Verenigingsgebouw aan onze thuishaven in Willemstad is de ideale plek voor een middag met leuke gesprekken en nieuwe ideeën voor prachtige zeilavonturen!

Ons team, bestaande uit het walteam, instructeurs, zeezeilschippers en de flottielje leiding van de Griekse en Turkse flottieljes, staat tussen 12.00 en 17.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Zij kunnen u inspireren, maar ook alle ins en outs vertellen over de cursus die al lang in uw hoofd rondwaart, u helpen kiezen bij de huur van het perfecte jacht voor een mooie tocht door de prachtige Delta of vertellen wat voor u het beste zeilgebied in de Middellandse Zee is.

Flottielje-Tip-Top-Sailing-Corfu-Saghiadas
Flottielje Briefing Tip Top Sailing

Verhinderd in januari?

Vlak voor de start van het nieuwe vaarseizoen van 2020 bent u ook weer van harte welkom voor onze Open Dagen op de steigers! Alle bootjes liggen er weer “tip top” bij en de nieuwste aanwinsten in onze vloot zijn ook al te bezichtigen.
Op zaterdag 28 en zondag 29 maart bent u weer van harte welkom!

Ook een uitnodiging in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan nú in voor onze mailinglist en ontvang regelmatige updates van onze leuke tochten, mooie aanbiedingen en bijzondere specials! U schrijft zich in onderaan op onze homepage, voeg meteen ons adres even toe aan uw lijst met gewenste afzenders, dan voorkomt u dat u onze mailtjes mist!