Open Dag Willemstad

Zeilschool aanbieding

Open Dagen in Willemstad

Ook in 2019 vertellen we u met veel plezier van alles over de vele leuke activiteiten die we op het water organiseren en nodigen we u weer van harte uit voor aanwezigheid op één van onze Open Dagen.

Zondag 13 januari starten we het jaar 2019 met onze Nieuwjaarsmiddag.
Van 12 tot 17 uur bent u van harte welkom in het lekker warme Maritiem Verenigings Gebouw aan onze thuishaven in Willemstad.

Onze flottieljeteams uit Griekenland zijn aanwezig, enkele van onze instructeurs en natuurlijk ons vaste team. We kunnen u alles vertellen over de vele verschillende leuke reizen die er ook komend seizoen weer te maken zijn in Nederland, over de Noordzee en in de heerlijk warme wateren van de Middellandse Zee.

Meer weten over bareboat zeilen? Ons Londen flottielje? Of (beter) leren zeilen?
We vertellen én tonen het graag, zodat u kan uitkijken naar een heerlijk verblijf op het water.

Maar ook voor diegenen die inmiddels wat meer comfort wensen en tóch willen blijven varen hebben we in 2019 een uniek aanbod: onder ons nieuwe label Dutch Yacht Rentals kunt u een luxe Linssen motorjacht huren. Door de afwezigheid van een hoge mast ligt er een heel nieuw vaargebied op u te wachten en kunt u nieuwe vergezichten gaan ontdekken!

Vanzelfsprekend is deze middag omlijst met een glaasje bubbels en een lekker hapje, dus ook aan de interne mens wordt gedacht!

 

Graag tot de 13e!

 

 

 

Voorjaar

Past deze eerste datum niet zo goed in de agenda?
Vlak voor de start van het nieuwe vaarseizoen in Nederland, op zaterdag 30 en zondag 31 maart a.s. is onze basis in Willemstad ook weer helemaal ingericht voor onze jaarlijkse Voorjaarsopendeur dagen!

Onze mooie thuishaven in de Delta in Willemstad is de perfecte plek voor een leuke dag vol leuke gesprekken en nieuwe voor prachtige zeilavonturen!

Ons gehele team, bestaande uit het walteam, instructeurs, zeezeilschippers en de flottielje leiding van de Griekse flottieljes, staat tussen 12.00 en 18.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u inspireren, maar ook alle ins en outs vertellen over de cursus die al lang in uw hoofd rondwaart, u helpen kiezen bij de huur van het perfecte jacht voor een mooie tocht door de prachtige Delta of vertellen wat voor u het beste zeilgebied in de Middellandse Zee is.

Diverse briefings en clinics

Ook het bijwonen van onze “flottieljebriefing” over zo’n heerlijke zeilvakantie onder de zon in Griekenland, Turkije of Kroatië is ontzettend leuk en leerzaam voor diegenen die dat nog nooit hebben meegemaakt. En wil je eens verder weg maar trekt de zon u niet zo? Schuif dan aan bij de presentaties over onze Noordzeeflottielje naar Londen en de 23 daagse zomer flottielje die dit jaar in Denemarken wordt gevaren.

Aan onze steiger ligt de gehele les- en verhuur vloot weer klaar voor bezichtiging. Bovendien kan er tijdens deze twee dagen worden deelgenomen aan diverse clinics en een leuke workshop over onze Noordzeeflottieljes en -reizen.
En dat helemaal gratis!
Kies bijvoorbeeld voor de clinic “Grieks ankeren”, boxvaren of zeiltrim.

LET OP: sommige clinics worden doorlopend gegeven. Op basis van beschikbaarheid kunt u opstappen.
Voor de clinics navigatie en zeiltrim geldt een beperkt aantal plaatsen en is inschrijven noodzakelijk.
Hierbij geldt VOL = VOL en behouden wij ons het recht voor om het programma en/of inschrijvingen te wijzigen of weigeren.

Naast alle informatie en clinics zijn de open dagen ook de perfecte gelegenheid om te profiteren van een aantal interessante kortingen! Voor veel boekingen gemaakt tijdens de Open Dagen gelden er extra aantrekkelijke tarieven en/of voorwaarden, dus ook dat is reden om naar Willemstad te komen.

U bent dus van harte welkom op 30 en/of 31 maart tussen 12.00 en 18.00 uur in Willemstad!
Kom inspiratie opdoen en voor een nautisch 2019.

De clinics en workshops in overzicht:

  • workshop Noordzee navigatie
  • clinic Grieks ankeren
  • clinic zeiltrim
  • briefing flottielje Middellandse Zee
  • clinic motormanoeuvreren/boxvaren