Open Dag Willemstad

Zeilschool aanbieding

Open Dag in Willemstad

Kom ook weer vaarplannen maken voor 2020 in Willemstad!
We vertellen u met veel plezier van alles over de veelheid aan unieke activiteiten die we op het water organiseren. Kortom, we nodigen u van harte uit voor een bezoek aan één van onze Open Dagen!

Open dagen gaan niet door

Helaas hebben alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus ons er toe gedwongen om onze geplande Open Dagen van eind maart af te gelasten.
Zodra de situatie zich wat gestabiliseerd heeft, gaan we naar een nieuwe datum kijken om alsnog u te verwelkomen in Willemstad.

Voor al uw aanvragen en informatie kunt u zoals altijd nog steeds bij ons terecht via de website, email, telefoon en webchat!

Flottielje-Tip-Top-Sailing-Corfu-Saghiadas
Flottielje Briefing Tip Top Sailing

Verhinderd in januari?

Vlak voor de start van het nieuwe vaarseizoen van 2020 bent u ook weer van harte welkom voor onze Open Dagen op de steigers! Alle bootjes liggen er weer “tip top” bij en de nieuwste aanwinsten in onze vloot zijn ook al te bezichtigen.

Ook een uitnodiging in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan nú in voor onze mailinglist en ontvang regelmatige updates van onze leuke tochten, mooie aanbiedingen en bijzondere specials! U schrijft zich in onderaan op onze homepage, voeg meteen ons adres even toe aan uw lijst met gewenste afzenders, dan voorkomt u dat u onze mailtjes mist!