Jeanneau SO 36i Lefkas

Flottielje zeilen met de Jeanneau SO 36i

Dit zeiljacht is voorzien van een log/dieptemeter, windmeterset, GPS-plotter, elek. ankerlier, stuurautomaat, radio/cd/MP3/Ipod speler met buitenspeakers, stuurwiel, rolgenua en -grootzeil, rodkick, zwemplateau met buitendouche, koelkast, bimini, warmwater boiler, ruim toilet met douche, vaste kuiptafel, marifoon en bijboot harde bodem (RIB).

Bekijk de foto’s

TypeJeanneau SO 36i
Lengte10,94
Breedte3,59
Diepgang1,94
MotorYanmar 29 PK
Brandstof130
Water355
Cabins3
Kooien6+1
Direct een offerte aanvragen

Huurprijzen per week

 

[table “211” not found /]

Bovenstaande zeiljachten zijn slechts een kleine selectie uit de vele mogelijkheden. Staat het schip van uw wensen er niet bij, vraag ons dan om een offerte. Alle schepen kunnen ook zelfstandig, oftewel als bareboat, gehuurd worden.

Huurprijzen in euro per week
Bovenvermelde tarieven zijn de bootprijzen per week, ongeacht het aantal opvarenden. Een linnenpakket (1 p.p.p.w.), een volle gas- en watertank, bijboot en havengeld in de thuishaven zijn inbegrepen evenals een all risk verzekering op de gehuurde boot.

Niet inbegrepen zijn: flottieljetoeslag (€ 125 per week), havengelden, dieselverbruik en schoonmaakkosten (gemiddeld tussen € 75 en € 150 per week). Deze kosten worden ter plaatse afgerekend. De borg dient vrijwel altijd te worden voldaan per creditcard (VISA/Mastercard), soms is contante betaling van de borgsom ook mogelijk.

Bijkomende kosten afhankelijk van type boot ter plaatse te voldoen.

Opties:
Buitenboord motor:  € 75 tot 95,- per week
Linnenpakket: € 10,- p.p.p.w
Handdoekenpakket: € 10,- p.p.p.w

Schipper:
Vanaf € 850 per week

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vraagt de verhuurder een borgsom. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris. Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering.