Hanse 385 Happy Impuls

Flottielje zeilen in Corfu met de Hanse 385!

Flottielje zeilen in Corfu doet u met de Hanse 385 Happy Impuls!

Dit comfortabele zeiljacht is voorzien van een zeer complete en comfortabele uitrusting.
In de basisuitrusting horen o.a. de rolgenua en rolgrootzeil, log/dieptemeter, windmeterset, kleuren GPS-plotter (buiten), elektrische ankerlier, stuurautomaat, radio/cd/MP3/Ipod speler met binnen- en buitenspeakers, inklapbaar stuurwiel, giekophouder, neerklapbaar zwemplateau over de volle breedte van de spiegel, buitendouche met warm water, elektrische koelkast, grote bimini, warmwater boiler, ruim toilet met douche en wastafel, vaste kuiptafel, marifoon met buitenspeaker, kuipkussens en een bijboot met een harde bodem (zgn. RIB).

Bekijk de foto’s

BootnaamHappy Impuls
TypeHanse 385
Lengte11,40
Breedte3,88
Diepgang1,99
Masthoogte17,30
MotorVolvo 40 PK
Brandstof140
Water325
Natte cel1
Cabins3
Kooien6+2

Huurtarieven

[table “242” not found /]

Overige kosten

[table “229” not found /]

Inbegrepen
Keukenlinnen, een volle gas- en watertank, bijboot met harde bodem (RIB) evenals een allrisk verzekering op de gehuurde boot. Alle schepen zijn standaard uitgerust met een stuurautomaat en een GPS kaartplotter (buiten) met digitale kaarten van het gebied.

Niet inbegrepen
Flottieljetoeslag, maaltijden, havengelden, verbruikte brandstof en schoonmaakkosten (verplicht).
Gebruik van bedlinnen is verplicht. U kunt dit zelf meebrengen of een linnenpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) bij huren. Ook een handdoekenpakket (één grote en één kleine handdoek) kan worden bijgehuurd. Optioneel breidt u de utrusting uit met een 2,5 PK buitenboordmotor voor de bijboot.

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vragen wij een borgsom ter hoogte van € 1500. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris.
Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering. De borg dient contant of per creditcard (VISA/Mastercard) te worden voldaan.
Voor bareboat vakanties bedraagt de borgsom € 2500.