Vaar clinics – inschrijven

Doe ook mee met onze vaarclinics

Ervaar zelf hoe makkelijk het varen is met zo’n luxe Linssen motorjacht, hoe het ankeren “op z’n Grieks” gaat of hoe de fijne kneepjes van zeiltrim in hun werk gaan!

Door mee te doen aan één van onze leuke clinics proeft u al vast zelf even aan een van de vele onderwerpen die we tijdens onze beurzen en open dagen aanbieden.

Houd onze activiteiten kalender en Open Dagen pagina in de gaten voort de eerstvolgende gelegenheid om in te schepen en samen met één van onze ervaren schippers of instructeurs zelf te beleven hoe leuk en makkelijk varen is!

Inschrijven gratis vaarclinics

Doe mee met een van onze compacte kennismakingsclinics motor- en havenmanoeuvres.


    Mediterraan ankerenHavenmanoeuvresZeiltrimMotoryacht varen


    zeil les geven

    Voorwaarden

    Deelname aan de clinics is geheel kosteloos, geheel voor eigen risico en onder voorbehoud van wijzigingen en/of aanpassingen van tijdstip, duur, inhoud, etc.
    Door uw inschrijving aan deze clinic via bovenstaand formulier verklaart u expliciet akkoord te zijn met deze voorwaarden én de reguliere voorwaarden zoals die van toepassing zijn op onze zeiltrainingen. Bovendien gaat u er mee akkoord dat wij uw beeltenis mogen gebruiken in onze promotionele uitingen zoals via internet, sociale media kanalen, drukwerk en alle andere uitingen die we gebruiken.