Nederland

Last minute aanbiedingen jachtverhuur, voor privé zeil les en instructie of onze zeezeil cursussen met onze vloot in Nederland vindt u op deze pagina.

Met regelmaat wordt de pagina gedurende het seizoen bijgewerkt, dus houdt het goed in de gaten om te profiteren van onze bijzondere tochten, de laatste gaatjes in de planning voor verhuur of een leerzame privé instructie tegen een extra aantrekkelijk tarief.

Voorwaarden

Jachtverhuur

“All in” betekent inclusief schoonmaak- en reserveringskosten. U krijgt het schip volgetankt met water en diesel mee en levert het zo ook weer in.

Instructie

Alle privécursussen zijn berekend op deelname van twee cursisten. Voor meer deelnemers geldt een toeslag. Schoonmaak- en reserveringskosten zijn niet inbegrepen.
Voor de cursussen op indeling zijn de kosten per persoon.

Zeezeilen

Elke tochtaanbieding geldt per opstapper en is excl. bijdrage aan boordkas en eindschoonmaak. Minimale deelname is vier opstappers.

 

Voor al onze arrangementen gelden de desbetreffende HISWA en aanvullende voorwaarden welke u samen met uw persoonlijke offerte ontvangt. Bovenstaande aanbiedingen zijn zolang de voorraad strekt en niet bindend. Uw op maat gemaakte offerte geeft u een overzicht van geldende kortingen, kosten en overige details.