Zeilinformatiedag Marina Muiderzand

Kom ook naar Muiderzand, Almere!

Onze Zeilinformatiedag “op locatie” komt er weer aan!

Op zaterdag 17 februari verwelkomen we u graag weer in de showroom van Jansma Jacht, de Bavaria dealer in Muiderzand, Almere.

Tussen 12 en 17 uur staan ons hele team, inclusief de flottieljeleiding uit Griekenland weer voor u klaar in deze heerlijke ruime showroom, waar het lekker warm is én de unieke gelegenheid is om meerdere schepen uit onze vloot in Corfu (en andere bestemmingen) “live” te bezichtigen.

Graag proosten we met u op een mooi nieuw zeilseizoen met unieke vaartochten, nieuwe kusten voor de boeg en onvergetelijke zeilervaringen.

Tijdens deze gezellige dag hebben we weer allerlei leuke dingen in petto!

Zo kunt u onder andere een “live” briefing van een week flottielje zeilen in Griekenland beleven, onze flottieljeleiding vertelt u in geuren en kleuren alles over de unieke vakanties, de mooie specials en de onvergetelijke momenten die velen al hebben mogen meemaken.

Of schuif aan bij de workshop over onze geweldige flottielje over de Noordzee naar Londen welke we tussen Hemelvaart en Pinksteren ondernemen.

Maar ook kennis maken met onze flottieljeleiding of oude ervaringen met hen ophalen, ons bevragen over alle mogelijkheden voor een diverse andere unieke zeilvakanties in het buitenland én Nederland en dus bijna de gehele vloot van Bavaria van binnen en buiten bekijken!

 

De route naar Almere vindt u via deze link.

Graag tot ziens in Muiderzand!