Vluchten Middellandse Zee

Vluchten naar uw bestemming

Lijn- en chartervluchten naar uw vakantie bestemming regelt u zelf. Luchtvaartmaatschappijen en aanbieders van chartervluchten bieden deze op vele manieren aan. U boekt dus ook het meest eenvoudig én goedkoop uw vlucht naar uw vakantiebestemming direct bij een van deze aanbieders.

Natuurlijk geven we u graag advies! Over de beste mogelijkheden, welke maatschappijen naar welke bestemming, welke websites voor de beste deal of welke luchthaven u op bestemming kan gebruiken. ONze ruime eigen ervaring delen we natuurlijk graag.

Als richtlijn weten we dat de tarieven voor chartervluchten naar o.a. Griekenland, Turkije en Kroatië variëren van ca. € 50 tot € 525 per persoon. Hierin zijn o.a. het moment van reserveren, de populariteit van bestemming en reisdatum sterk van invloed op de prijzen.

Afhankelijk van uw eindbestemming kan er gevlogen worden vanaf o.a. Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze (Dld) en Charleroi.

Grote aanbieders van vakantievluchten naar onze primaire bestemmingen Corfu, Lefkas, Dalaman, Split en Zadar zijn (o.a.):

Zit u niet vast aan een bepaalde datum, luchthaven van vertrek? Of wilt u graag weten wat de alternatieven zijn? Dan is het gebruik van een van de vele vergelijkingswebsites heel prettig.
Het aanbod hierin is erg groot, wij kijken en vergelijken graag met o.a. Tix.nl, Vliegwinkel.nl of Cheaptickets.nl.

TIP: veelal wordt er ook buiten het weekend gevlogen. Deze vluchten hebben vaak flink aantrekkelijker tarieven. Bovendien geniet u zo van extra vakantie en begint u al helemaal uitgerust aan de zeilweek en/of thuisreis. De mogelijkheden aan accommodaties voor een enkele of een paar nachten zijn zeer uitgebreid op vrijwel al onze bestemmingen.

Vragen over de mogelijkheden, de luchthaven van bestemming of andere vragen rondom transfers en vluchten?

Neem dan even contact met ons op!