Vluchten Middellandse Zee

Vluchten naar uw bestemming

Tip Top Sailing verzorgt, indien gewenst, ook uw vliegreis. Op deze manier regelt u snel en simpel alles “onder een dak”. Bovendien bent u er zeker van dat uw hele reis valt onder de SGR-garantieregeling.

Er wordt naar keuze gevlogen met Nederlandse-, Duitse- of Belgische chartermaatschappijen. Indien de reguliere chartervluchten zijn volgeboekt kunnen we, in goed overleg, uitwijken naar lokale chartermaatschappijen.

De vliegtarieven zijn sterk afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. De vermelde vliegtarieven dienen dan ook als richtprijs. Op het moment van aanvraag of boeking kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken.

De tarieven voor chartervluchten naar o.a. Griekenland variëren van ca. € 50 tot € 525 per persoon.

Afhankelijk van uw eindbestemming kan er gevlogen worden vanaf o.a. Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze (Dld) en Charleroi.

U kunt bij ons terecht voor uw vakantievlucht naar vrijwel alle bestemmingen binnen ons aanbod. In samenwerking met de touroperator Sundio kunnen we u voor een groot aantal bestemmingen stoelen aanbieden. Voor Griekse bestemmingen zijn dit veelal chartervluchten van Transavia, een enkele keer van andere luchtvaartmaatschappijen.

De huidige prijzen voor een 8-daagse reis naar onze meest populaire bestemmingen vindt u hieronder (inclusief 10 kg handbagage en alle toeslagen en belastingen).
Voor 15-daagse reizen geldt een kleine toeslag van ca. € 10 – € 15 p.p.

Ruimbagage kan naar behoefte tegen een meerprijs worden bijbesteld. Elke maatschappij kent zijn eigen prijsbeleid hierin.
Bij de Transavia/Sudtours die we aanbieden, boekt u al voor € 24 extra per persoon per vlucht 15 kg bagage. U regelt uw ruimbagage eenvoudig zelf via de selfservice website van Transavia of besteld het meteen mee als u uw reservering bevestigt.

Regelt u liever zelf uw vluchten? Ook dat is geen enkel probleem!
Een van de grote voordelen van Corfu als ideale vakantiebestemming is het hele ruime aanbod van vluchten naar dit mooie eiland.

O.a. Transavia (Schiphol), Ryanair (Eindhoven, Weeze, Keulen en Charleroi), TUI Fly (Schiphol), Easyjet (Schiphol), Corendon (Schiphol), Condor (Düsseldorf), Brussels Airlines (Brussel, Oostende) en JetAirFly (Brussel) verzorgen directe vluchten naar Corfu.
Zo kunt u op vrijwel elke dag van de week wel naar / van het eiland vliegen.

Bent u bereid om over te stappen, dan is er een nog groter aanbod beschikbaar en is vrijwel elke wens in te vullen.

 

Vluchttarieven 2018

Corfu 8 dagen

 

Corfu 15 dagen

 

Preveza 8 dagen

 

Preveza 15 dagen

De vermelde vluchttarieven zijn inclusief alle op dat moment bekende belastingen en toeslagen. Deze kunnen echter onderhevig zijn aan verandering door invoering van nieuwe belastingen, toeslagen en wijzigingen. In geval van wijzigingen rekenen wij de eventuele verhogingen aan u door.

Voor de flottieljezeilvakanties in Turkije wordt veelal gevlogen op de luchthaven van Dalaman.

Hieronder vindt u de tarieven voor de directe retour chartervluchten van Amsterdam naar Dalaman van Corendon.

Vertrek 28/4 5/5 12/5 – 6/7 7/7 – 10/8 11/8 – 24/8 25/8 – 12/10 13/10 20/10
8 dgn € 450 € 390 € 300 € 450 € 400 € 310 € 390 € 450
15 dgn * * € 310 € 460 € 400 € 320 € 400 € 450
  • op aanvraag

Prijzen inclusief alle toeslagen en 7 kg handbagage per persoon (55x35x25 cm) maar nog exclusief ruimbagage. Deze is bij te bestellen à 20 kg voor € 17 enkele reis.

Standaard werken we in combinatie met de flottielje met vluchten van Corendon, maar op verzoek is het ook mogelijk om met Transavia te vliegen.
De annuleringsvoorwaarden voor deze vluchten kunnen afwijken van de standaard voorwaarden.

Voorwaarden

Vluchten door Tip Top Sailing voor u georganiseerd zijn vrijwel exclusief geboekt bij Sundio Group en hun hierop zijn dan ook geldig voor deze vluchten.