Vluchten Middellandse Zee

Vluchten naar uw bestemming

Luchtvaartmaatschappijen en aanbieders van chartervluchten bieden op vele manieren hun vluchten aan. U boekt dus ook het meest eenvoudig én goedkoop uw vlucht naar uw vakantiebestemming direct bij een van deze aanbieders.
Natuurlijk geven we u graag advies over de beste mogelijkheden, welke maatschappijen en/of websites u kunt gebruiken en welke luchthaven u op bestemming kan gebruiken.

Als richtlijn weten we dat de tarieven voor chartervluchten naar o.a. Griekenland variëren van ca. € 50 tot € 525 per persoon. Hierin zijn oa het moment van reserveren, de populariteit van bestemming en reisdatum sterk van invloed.

Afhankelijk van uw eindbestemming kan er gevlogen worden vanaf o.a. Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze (Dld) en Charleroi.

Grote aanbieders van vakantievluchten naar onze primaire bestemmingen Corfu, Lefkas, Dalaman, Split en Zadar zijn (o.a.):

Zit u niet vast aan een bepaalde datum, luchthaven van vertrek? Of wilt u graag weten wat de alternatieven zijn? Dan is het gebruik van een van de vele vergelijkingswebsites heel prettig.
Het aanbod hierin is erg groot, wij werken graag met o.a. Tix.nl, Vliegwinkel.nl of Cheaptickets.nl.

Vragen over de mogelijkheden, de luchthaven van bestemming of andere vragen rondom transfers en vluchten?

Neem dan even contact met ons op!