Wal team

service coordinator vloot Tip Top Sailing

Vacature Walteam (m/v)

Ter versterking van ons leuke team van enthousiaste medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuw lid van ons Walteam (M/V).

Ons walteam heeft de directe zorg voor onze gasten op de wisseldagen.
Als lid van het walteam zorg je dus met de rest van het team voor het verwelkomen, wegwijs maken aan boord, uitstippelen van leuke routes en natuurlijk voor de technische (eind)controle van de zeil- en motorjachten in onze vloot.

Je hebt dus op de wisseldagen uitgebreid contact met onze gasten en dat is dan ook meteen een van de leukste dingen van dit werk. Iedereen is immers in vakantiestemming en onderweg naar een leuke tijd op het water!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je werkzaamheden worden vooral uitgevoerd op weekenddagen gedurende het voor- en naseizoen.
Tijdens het hoogseizoen en piekmomenten zijn er extra dagen aan het begin en einde van de week.

Tijdens het inchecken leg je onze gasten de inhoudelijke kant van onze verschillende huurschepen uit. Je controleert samen uitrusting, inventaris en technische/cosmetische staat aan zowel het begin als het einde van een huurperiode.
Daarnaast bespreek je eventuele leuke routes en mogelijkheden, afgestemd op wensen, mogelijkheden en weersomstandigheden.

Vrijdag (na)middag/avond, zaterdag morgen en zondag (na)middag/avond zijn de belangrijkste momenten waarop de schepen terugkeren van een voorgaande verhuur of cursus en dezelfde dag of dag erna weer vertrekken.
Enige nabijheid, of flinke flexibiliteit qua reizen naar Willemstad is dus wel groot voordeel.

De werkzaamheden plannen we in volgens een rooster waardoor er dus ook best wat flexibiliteit in de planning zit en je zeker niet élk weekend aan het werk bent (tenzij je dat zelf graag wilt natuurlijk 😉 ).

Kom eens kennis maken!

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met schepen, water en buitenlucht te maken heeft? Werk je graag met gasten in een permanente vakantiesfeer? Dan staat de dampende koffie klaar voor een goed gesprek. We bespreken graag jouw invulling en de mogelijke uren inzet.
Wij zijn net als jij heel flexibel in onze bedrijfsvoering en houden waar mogelijk rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Goed te weten

  • Je woont in de buurt van Willemstad N.B. of bent in het bezit van eigen vervoer en bereid de benodigde afstand af te leggen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, maar spreekt bij voorkeur ook een mondje Engels en/of Duits
  • Ervaring in hospitality, horeca of andere takken in de recreatieve sector is niet noodzakelijk, maar geeft je wel een streepje voor.
  • Je hebt ervaring op het water (zeil en/of motor) en kent bij voorkeur ook onze (nautische) regio zodat je het beste advies kan geven
  • Je bent flexibel in je inzetbaarheid en bereid op weekenddagen te werken
  • Je bent jong van geest (maar niet persé van leeftijd)
  • Je hebt een sociaal en open karakter en vind het leuk om mensen enthousiast te maken

Wij bieden een leuke parttime baan in een zeer enthousiast en gemotiveerd team op een van de mooiste plekken van de Delta.
Daarbij behoorlijk wat flexibiliteit in de uren en een marktconform salaris.