Dufour 32 Willemstad

Dufour 32 huren

Huren van een Dufour 32 kan alleen in Willemstad!

Het nieuwste schip van de werf Dufour met 2 hutten, een grote ruime kuip én een fijne helmstok! Na lange tijd en op veler verzoek heeft Dufour weer een schip in haar line-up met een helmstok.
De Dufour 32 is strak gelijnd en net als haar zusterschepen, een schip met een sportief DNA zonder het comfort uit het oog te verliezen. Oftewel, het perfecte schip voor een heleboel verschillende zeilers.

Strakke lijnen, een slim ergonomisch interieur en uiterst ruime kuip maken dit nieuwe ontwerp de ideale metgezel voor bemanningen van 2 tot 4 personen. Een hele fijne mix van leefcomfort en goede zeileigenschappen, en dat alles op een romp die net iets langer dan 9 meter is.
Het brede achterschip maakt de hut in het achterschip geschikt voor “dwars slapen” (max 1,90) waarbij er nog steeds meer dan voldoende ruimte voor een riante natte cel en bakskist over blijven. De voorhut is geschikt voor twee kinderen of kleinere volwassen, maar ook op de lange banken in de salon kan desgewenst prima geslapen worden. De tafel in de salon is vast gemonteerd en heeft twee klapbladen zodat er met de hele crew aan gezeten kan worden.

De Dufour 32 is naast de standaard luxe Tip Top Sailing uitrusting voorzien van een rolkeerfok, traditioneel grootzeil met lazyjacks en lazybag, helmstok met verlenger, GPS tablet met Navionics, marifoon, radio/MP3 bluetooth speler, buitendouche, electrische ankerlier, ruime koelkast, warm water boiler, kuiptafel en een hetelucht kachel.

Bekijk de foto’s

BootnaamNn
TypeDufour 32
Bouwjaar2022
Lengte9,35
Breedte3,31
Diepgang1,90
Motor19 HP
Brandstof90
Water160
Cabins2
Kooien4+1+1

Klik hieronder en vraag uw maatgesneden offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Tarieven

2024
Periode D1 juli t/m 1 september
Periode C1 april t/m 30 juni1 t/m 15 september
Periode B16 t/m 29 september
Periode Atot 31 maart30 september t/m 5 november