Bavaria 33 Cruiser Willemstad

Bavaria 33 Cruiser huren

Dit ruime zeiljacht is zeer geschikt voor grotere gezelschappen vanwege haar 2 cabines en de twee slaapplaatsen in de salon. Hierdoor kunt u met veel comfort met 4 personen zeilen terwijl u ook kunt genieten van uw privacy. Daarnaast hebben beide Bavaria 33 Cruisers van Tip Top Sailing een modern en comfortabel uiterlijk, waardoor dit zeiljacht uitermate geschikt is voor een ontspannen zeilvakantie in Nederland.

De Bavaria 33 Cruiser is naast een standaard rolfok ook voorzien van een rolgrootzeil voor maximaal gemak en controle over de grootte van het te voeren zeiloppervlak. De zeer complete uitrusting voorziet verder in o.a. een log/diepte/windmeter, stuurautomaat, GPS-plotter op de stuurstand, automatische reddingsvesten, radio/cd-speler met binnen en buitenspeakers, warm water boiler, hetelucht verwarming, vaste kuiptafel met uitklapbare bladen, ruim toilet, tweepits gasstel met oven, elektrische koelkast, kuipdouche met warm water, neerklapbaar zwemplateau, elektrische ankerlier en marifoon (certificaat verplicht).

Bekijk de foto’s

BootnaamDobber
TypeBavaria 33 Cruiser
Lengte9,99
Breedte3,42
Diepgang1,95
MotorVolvo 18 PK
Brandstof150
Water150
Cabins2
Kooien4+2

Klik hieronder en vraag uw maatgesneden offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Bavaria 33 Cruiser huren

Huurprijzen per week

[table “149” not found /]

De Bavaria 33 Cruiser is enkel in het hoogseizoen beschikbaar voor huurperiodes van een week of langer.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief: BTW, gas, all-risk verzekering boot, SGR-garantie en havengeld in Willemstad (alleen op dag van vertrek en aankomst). De boot dient afgetankt te worden ingeleverd. De borgsom dient voor afvaart te worden voldaan middels een éénmalige machtiging, contanten of VISA (alleen buitenlandse gasten).

Wij adviseren bij boeking een annulering- en of borgsomverzekering af te sluiten. Reserveringskosten bedragen € 25,- per boeking. Legitimatie huurder is verplicht.

Huurperiode
Een week loopt van maandag 10 uur tot zondag 18 uur of van zaterdag 10 uur tot vrijdag 13 uur.