Onze zeiljachten

Onze Zeiljachten

Wij bieden zeer verschillende zeiljachten, waar u bij uw sportieve bedrijfsevenement mee voor de dag kunt komen. Op onze moderne vloot luxe jachten kunnen wij voor groepen van 5 tot 200 personen een leuke en sportieve zeildag (of dagdeel) verzorgen. Met één schip zeilt u actief, met meerdere schepen wordt het al snel een spannende wedstrijd!

Pure luxe: zeiljacht Sorisso
De ultieme combinatie van sportiviteit en comfort maken het zeilen met dit schip tot een adembenemende ervaring. Uniek zult u zijn, want de ‘Sorriso’ is de enige Hanse 531 die gecharterd kan worden in Nederland.

Het schip is zeer exclusief uitgevoerd en voorzien van alle comfort zoals dit van een 53 voeter verwacht mag worden. Moderne navigatieapparatuur zoals een uitgebreide kaartplotter, GPS en radar behoren tot de uitrusting. Verder is het schip onder meer voorzien van elektrische lieren, een sterke boegschroef, een ruime en comfortabele kuip en een luxe teak dek.

Kijk ook eens op www.sorrisosailing.nl voor een impressie van dit prachtige zeiljacht of op ons Youtube kanaal voor een spectaculair filmpje!

Aantal personen
Maximaal 12 personen voor dagtochten.
Maximaal 6 à 7 personen voor tochten met overnachting.

Kosten
De huurprijs (inclusief schipper) bedraagt € 975,- per dag voor een groep tot 12 personen. Deze prijs is exclusief btw, schoonmaak en reserveringskosten.

Nostalgie en snelheid: zeiljacht Mandate
De S&S Swan 47 ‘Mandate’ is een boot met een rijke zeilhistorie. Als u wilt ervaren hoe het is om op een echte klassieker te varen, dan is dit uw kans!
De boot is gebouwd als een cruiser-racer en is sinds 1975 ingezet voor langeafstandraces. Ontworpen om vooral goed te presteren op aandewindse koersen, maar ook met weinig wind haalt de Mandate tamelijk snel een hoge bootsnelheid.

Dit jacht biedt alle gebruikelijke comfort van een zeiljacht van formaat, maar is mede gezien haar leeftijd en bouwstijl minder op comfort gericht dan moderne schepen van vergelijkbare lengte. Ook de inrichting van de slaapplaatsen is klassiek met enkele honde- en loodskooien.

Kijk ook eens op weatheratsea.nl voor meer info van deze klassieker

Aantal personen
Maximaal 10 personen voor dagtochten.
Maximaal 8 personen voor tochten met overnachting.

Kosten
De huurprijs (inclusief schipper) bedraagt € 875,- per dag voor een groep tot 10-12 personen. Deze prijs is exclusief btw, schoonmaak en reserveringskosten.

Zeilen met grote groepen
Voor grotere groepen organiseren we bedrijfsevenementen in combinatie met andere zeiljachten uit de Tip Top Sailing vloot, geheel naar uw wens en budget. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.