Vluchten

 

Tip Top Sailing verzorgt, indien gewenst, ook uw vliegreis. Op deze manier regelt u snel en simpel alles “onder een dak”. Bovendien bent u er zeker van dat uw hele reis valt onder de SGR-garantieregeling.

Er wordt naar keuze gevlogen met Nederlandse-, Duitse- of Belgische chartermaatschappijen. Indien de reguliere chartervluchten zijn volgeboekt kunnen we, in goed overleg, uitwijken naar lokale chartermaatschappijen.

De vliegtarieven zijn sterk afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. De vermelde vliegtarieven dienen dan ook als richtprijs. Op het moment van aanvraag of boeking kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken.

De tarieven voor chartervluchten naar o.a. Griekenland variëren van ca € 320 tot € 445 per persoon.

Afhankelijk van uw eindbestemming kan er gevlogen worden vanaf o.a. Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Weeze (Dld) en Charleroi.

Eventuele reisinformatie m.b.t. veerdiensten etc. kan op aanvraag worden verstrekt.

Taxes en toeslagen

Vermelde vluchttarieven zijn inclusief alle op dat moment bekende belastingen en toeslagen. Deze kunnen echter onderhevig zijn aan verandering door invoering van nieuwe belastingen/toeslagen en wijzigingen. Indien van toepassing kan Tip Top Sailing eventuele verhogingen aan de consument doorberekenen.

Vluchttijden

Vertrek- en aankomsttijden van chartervluchten zijn nogal eens onderhevig aan veranderingen. Op het moment van boeken kan Tip Top Sailing u dan ook geen enkele zekerheid geven over de exacte vertrek- en aankomsttijden.

Transfers

Transfers van de luchthaven naar de betreffende jachthaven visa versa kunnen eveneens door ons worden georganiseerd. De duur en prijs van de transfer luchthaven / jachthaven staan in de betreffende prijsbijlage vermeld.

Eigen vluchten

Indien u zelf uw vluchten boekt, dient u er rekening mee te houden dat deze zo goed mogelijk aansluiten bij de data van uw gereserveerde schip. In- of uitchecken op andere dagen en/of tijden is niet zonder meer mogelijk en kan ook betekenen dat er extra kosten gemaakt dienen te worden door de lokale crew. Deze worden altijd aan u doorberekend.

Vliegtarieven

U kunt bij ons terecht voor uw vakantievlucht naar vrijwel alle bestemmingen binnen ons aanbod. Voor Griekse bestemmingen zijn dit veelal chartervluchten van Transavia, een enkele keer van andere luchtvaartmaatschappijen. Turkije wordt veel bediend door Corendon en Arkefly. Overige bestemmingen hebben weer andere maatschappijen die de vluchten uitvoeren.

De huidige prijzen voor een 8-daagse reis naar onze meest populaire bestemmingen vindt u hieronder (inclusief 10 kg handbagage en alle toeslagen en belastingen).
Voor 15-daagse reizen geldt een kleine toeslag van ca. € 5 – € 10 p.p.

Ruimbagage kan naar behoefte tegen een meerprijs worden bijbesteld. Elke maatschappij kent zijn eigen prijsbeleid hierin.
Bij Transavia boekt u al voor € 10 extra per persoon per vlucht 15 kg bagage. U regelt uw ruimbagage eenvoudig zelf via de selfservice website van Transavia.

Tarieven vanaf andere luchthavens dan Schiphol kunnen afwijken van de vermelde tarieven. Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen.

De vermelde vluchttarieven zijn inclusief alle op dat moment bekende belastingen en toeslagen. Deze kunnen echter onderhevig zijn aan verandering door invoering van nieuwe belastingen, toeslagen en wijzigingen. In geval van wijzigingen rekenen wij de eventuele verhogingen aan u door.

Vluchttarieven 2016

Deze informatie volgt rond 15 december.