Geen ervaring? Geen probleem!

Geen ervaring? Geen probleem!

Meezeilen is er namelijk voor iedereen
Wij organiseren meezeilvakanties voor elk type meezeiler: single, groepen en (éénouder)gezin, ervaren, maar even zonder bemanning of “absolute beginner“, ambitieus en leergierig of lekker met de benen gestrekt op het voordek. Voor iedereen hebben we wel een passend programma, tocht of bestemming!

Noordzee

De (aspirant)zeilers die het nuttige met het aangename willen combineren kunnen zo bijvoorbeeld inschepen op ons zeezeilschip en uitvaren voor een tocht van 3 tot 21 dagen over de prachtige kustwateren en Noordzee. Elk seizoen hebben we weer een mooie kalender met geplande tochten.
Tijdens al deze tochten kan er worden gewerkt aan de verschillende elementen uit de CWO opleiding Jachtzeilen Tidal. Hoe fanatiek je daar mee aan de slag gaat bepaal je zelf, de instructeur/schipper kan je op alle niveau’s en onderwerpen helpen progressie te maken.

Wil je bovendien kennis maken met unieke bestemmingen, dan monster je aan voor een van de specials die ons met het flottielje brengen naar niet alle daagse reisdoelen zoals Londen en de Kanaaleilanden.

Kijk hier om alle informatie op je gemak door te lezen.

 

Middellandse Zee

Ben je op zoek naar een iets andere verdeling tussen ínspannen en óntspannen, dan lonkt een van onze bestemmingen op de Middellandse Zee. Vanuit Corfu, Athene of Lefkas scheep je in op een comfortabel zeiljacht wat tevens dienst doet als moederschip van een leuk flottielje.
Zon, zee, zeilen en gezelligheid zijn hier de toverwoorden. Natuurlijk kun je hier ook van alles opsteken van de crew, echter ligt daar niet de focus op en is het doel vooral lekker genieten van al het moois.

Ook hier hebben we diverse specials in het programma. Allemaal reizen met ofwel een langere reisduur dan gebruikelijk, ofwel een extra bijzondere bestemming. Zo varen we in het voorjaar vanuit Corfu een drie weekse reis naar Zakynthos, dwars door de Ionische Zee en doen we dat in de zomer nog eens over, maar dan “one way”.
Wil je niet één maar twee landen zien in één vakantie, scheep dan in op onze Italië special vanuit Lefkas. En spreekt de Griekse mythologie je aan en ben je meer van “buiten de gebaande wegen”, dan is deelname aan de Sporadentocht of de Cycladen special.

Stuk voor stuk dus allemaal unieke reizen waarin je precies dat kan vinden wat bij je past! Onze zeer gastvrije en bekwame bemanning ontvangt je graag aan boord. Allen zijn zij professionals die niet slechts enkele weken een dergelijke reis begeleiden, maar dit fulltime doen.
Een uitgebreid netwerk van lokale contacten, échte gebiedskennis en vakmanschap kan je dan ook van hen verwachten!

Op onze speciale meezeilvakanties pagina’s lees je er alles over!