Bavaria 34 Lefkas

Flottielje zeilen met de Bavaria 34

De Bavaria 34 heeft een GPS kleurenplotter C70 buiten, Raymarine Smart-autopilot, ST60 dieptemeter, ST60 log, ST60 windmeter, ​ marifoon, windex, barometer, handplotter, passer, nautische kaarten, pilot Turkse kust, handpeilkompas, zaklantaarn, signaalhoorn, verrekijker, Radio/CD/ MP3 speler met I-pod aansluiting en speakers in kajuit en kuip, DVD speler met LCD scherm in salon, walstroomaansluiting, omvormer 12/220 V en acculader.

Voor de veiligheid is de Bavaria 34 voorzien van een reddingsvlot, automatische reddingsvesten, lifelines, noodsignalenset, brandblussers, schijnwerper, EHBO trommel en 2e anker met 50 meter lijn.

De cabines zijn voorzien van ventilatoren, bimini, zonnetent, windhapper, zitkussens in de kuip, vaste kuiptafel met verlichting, warmwatervoorziening keuken-badkamer-buitendouche en binnendouche met afvoerpomp. Verder is er een buitendouche, groot zwemplateau met uitklapbare zwemtrap, elektrische koelkast, kooktoestel met oven, elektrische ankerwinch, luxe teak loopplank, inklapbaar stuurwiel voor vrije doorloop in de kuip, rolgrootzeil en genoa bedienbaar vanuit de kuip, bijboot (buitenboordmotor Yamaha 2,5 pk viertakt optioneel).

Bekijk de foto’s

Bouwjaar2009
Lengte9,76
Breedte3,38
Diepgang1,87
Motor18 pk
Brandstof90 liter
Water150 liter
Cabins2
Kooien4
Direct een offerte aanvragen

Huurprijzen per week

 

[table “209” not found /]

Bovenstaande zeiljachten zijn slechts een kleine selectie uit de vele mogelijkheden. Staat het schip van uw wensen er niet bij, vraag ons dan om een offerte. Alle schepen kunnen ook zelfstandig, oftewel als bareboat, gehuurd worden.

Huurprijzen in euro per week
Bovenvermelde tarieven zijn de bootprijzen per week, ongeacht het aantal opvarenden. Een linnenpakket (1 p.p.p.w.), een volle gas- en watertank, bijboot en havengeld in de thuishaven zijn inbegrepen evenals een all risk verzekering op de gehuurde boot.

Niet inbegrepen zijn: flottieljetoeslag (€ 125 per week), havengelden, dieselverbruik en schoonmaakkosten (gemiddeld tussen € 75 en € 150 per week). Deze kosten worden ter plaatse afgerekend. De borg dient vrijwel altijd te worden voldaan per creditcard (VISA/Mastercard), soms is contante betaling van de borgsom ook mogelijk.

Bijkomende kosten afhankelijk van type boot ter plaatse te voldoen.

Opties:
Buitenboord motor:  € 75 tot 95,- per week
Linnenpakket: € 10,- p.p.p.w
Handdoekenpakket: € 10,- p.p.p.w

Schipper:
Vanaf € 850 per week

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vraagt de verhuurder een borgsom. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris. Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering.