Bavaria 31 Lefkas

Flottielje zeilen met de Bavaria 31

Dit comfortabele zeiljacht is direct gereed om te zeilen in Lefkas en biedt de nodige privacy met 2 aparte cabines. Dit zeiljacht is zeer geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde recreatieve zeiler. Met een hoge mate aan veiligheid kan u ook met het hele gezin met de Bavaria 31 flottielje zeilen!

De Bavaria 31 is voorzien van een modern en comfortabel interieur. In de basisuitrusting horen onder andere de rolgenua en rolgrootzeil, log/dieptemeter, windmeterset, kleuren GPS-plotter (buiten), elektrische ankerlier, stuurautomaat, radio/cd/MP3/Ipod speler met binnen- en buitenspeakers, inklapbaar stuurwiel, giekophouder, neerklapbaar zwemplateau, buitendouche met warm water, elektrische koelkast, grote bimini, warmwater boiler, ruim toilet met douche en wastafel, vaste kuiptafel, marifoon met buitenspeaker, kuipkussens en een bijboot met een harde bodem, een zogenaamde RIB.

Bekijk de foto’s

Bouwjaar2009
Lengte9,76
Breedte3,38
Diepgang1,87
Motor18 pk
Brandstof90 liter
Water150 liter
Cabins2
Kooien4
Direct een offerte aanvragen

Huurprijzen per week

 

[table “205” not found /]

Bovenstaande zeiljachten zijn slechts een kleine selectie uit de vele mogelijkheden. Staat het schip van uw wensen er niet bij, vraag ons dan om een offerte. Alle schepen kunnen ook zelfstandig, oftewel als bareboat, gehuurd worden.

Huurprijzen in euro per week
Bovenvermelde tarieven zijn de bootprijzen per week, ongeacht het aantal opvarenden. Een linnenpakket (1 p.p.p.w.), een volle gas- en watertank, bijboot en havengeld in de thuishaven zijn inbegrepen evenals een all risk verzekering op de gehuurde boot.

Niet inbegrepen zijn: flottieljetoeslag (€ 125 per week), havengelden, dieselverbruik en schoonmaakkosten (gemiddeld tussen € 75 en € 150 per week). Deze kosten worden ter plaatse afgerekend. De borg dient vrijwel altijd te worden voldaan per creditcard (VISA/Mastercard), soms is contante betaling van de borgsom ook mogelijk.

Bijkomende kosten afhankelijk van type boot ter plaatse te voldoen.

Opties:
Buitenboord motor:  € 75 tot 95,- per week
Linnenpakket: € 10,- p.p.p.w
Handdoekenpakket: € 10,- p.p.p.w

Schipper:
Vanaf € 850 per week

Borgsom / eigen risico
Bij het huren van een jacht vraagt de verhuurder een borgsom. Deze borgsom wordt aan het eind van de huurperiode teruggegeven indien er geen sprake is van vermissing of schade aan jacht, uitrusting of inventaris. Het eigen risico is te verzekeren middels een borgsomverzekering.