Turkije 2021

Veel gestelde vragen

Zeilvakantie Turkije 2021

Flottielje zeilen in Turkije vanuit Göcek is een belevenis. Het is een gebied bomvol geschiedenis. De vele archeologische bezienswaardigheden in een gevarieerd landschap met zeer uiteenlopende natuur maken een zeilvakantie in Turkije tot een droom voor menig zeiler. Het land wordt omringd door vijf zeeën met prachtige lange stranden en talloze beschutte baaien. Kristalheldere en azuurblauwe wateren nodigen constant uit tot een verkwikkende duik en de wind brengt u kalm en voorspoedig naar de plaats van bestemming.

Tip Top Sailing zorgt voor een droom van een zeilvakantie in Turkije. Bij het plannen van uw zeilvakantie wordt de keuze tussen flottielje zeilen of geheel zelfstandig een zeiljacht huren (bareboat) vooral bepaald door uw persoonlijke wensen en zeilervaring.

Flottielje zeilen in Turkije

Bent u klaar voor een zeilvakantie in Turkije? Bij Tip Top Sailing kunnen we u goed helpen bij al uw vragen over uw zeilvakantie. Voor meer informatie over flottielje zeilen in Turkije of het direct maken van een boeking, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel ons via 0168 47 17 94, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.