Zeilen leren

Leren zeilen

Zeilen leren

Leren zeilen doet u het allerbeste bij de zeilschool van Tip Top Sailing! Door onze jarenlange ervaring, zeer professioneel en goed opgeleide instructeurs en uitgekiende lesprogramma’s is onze vaarschool het allerbeste adres om zeilen te leren.

Zeilles nemen is bij ons altijd maatwerk zodat we het maximale rendement kunnen halen uit uw cursus. In overleg met elkaar plannen we de duur van de cursus, de lesdata, maar ook het schip waar u les krijgt en soms zelfs de instructeur. Op deze manier past het lesprogramma altijd precies bij uw voorkennis, doelstellingen en wensen en heeft u de allerbeste aansluiting. Bovendien levert deze manier van les geven heel veel plezier in het leren zeilen. Omdat we alle variabelen zo veel mogelijk hebben afgestemd op uw wensen, beleeft u maximaal plezier tijdens de lessen. Zo is zeilen leren niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk!

Zeilen leren doe je bij Tip Top Sailing

Onze instructeurs zijn erin getraind om de cursisten vanaf het eerste moment zélf te leren zeilen. Oftewel, we doen niet alles 10 keer voor voordat u zelf eindelijk eens het roer in handen krijgt, maar we geven u vanaf moment één direct zelf alle “touwtjes in handen”. Leren zeilen is nou eenmaal een ervaring, dus veel zelf doen levert het hoogste rendement op!

Natuurlijk zorgt de instructeur voor veiligheid van schip en bemanning, maar zonder fouten maken leert niemand zeilen, dus zorgen we voldoende leerzame momenten.

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op zodat we alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Kosten

Zeilen leren is een investering in uw eigen vaardigheden en dus in de toekomst en je toekomstig plezier. Op onze pagina met alle tarieven ziet u wat de kosten zijn voor een privé cursus op een modern kajuitzeiljacht uit onze zeer uitgebreide en diverse vloot van moderne kajuitzeiljachten. Daarbij kiest u dus zelf het schip om mee te oefenen en de duur van de cursus.

Komt u meerdere dagen leren zeilen? Dan is het schip ook meteen uw accommodatie! Zo leert u ook meteen het leven aan boord en het reilen en zeilen in en om de jachthaven uit eigen ervaring kennen. Allemaal facetten die ook bij een goede zeilcursus horen.

Al onze zeer modern en compleet uitgeruste zeilschepen zijn voorzien van alle gemakken. Onze thuishaven Jachthaven de Batterij in Willemstad is een hele moderne haven waar het u ook aan niets hoeft te ontbreken. Een modern sanitairgebouw met ruime en hele nette faciliteiten, een modern WIFI netwerk én natuurlijk de hele gezellige vesting van Willemstad met vele leuke restaurants en kroegen maakt een zeilcursus altijd tot een super leuke tijd.

 

Na het lezen van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact met ons op, samen bespreken we graag al uw wensen, plannen, ideeën en vragen.