Kinderarrangement

Zeilen met hele gezin

Speciaal voor gezinnen met kinderen bieden we in de schoolvakantieperiodes een ‘vet cool zeilarrangement’. Naast uw persoonlijke zeilopleiding vermaken de kinderen zich prima aan boord van hun eigen zeilboot. Het voordeel is dat u zich volledig kunt concentreren op de zeilcursus, terwijl ook uw kinderen spelenderwijs leren zeilen op hun eigen niveau. Uw kinderen zijn in goede handen bij onze professionele jeugdzeilinstructeurs. Na iedere lesdag komen de kinderen weer bij u aan boord vol verhalen over de belevenissen van die dag.

Deelname
Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar kunnen deelnemen. Zwemdiploma’s A en B zijn verplicht. Minimaal drie, maximaal 5 kinderen per boot. Individueel boeken kan.

Kosten
Het kinderarrangement kost € 75,- per kind per dag (hierbij zijn de lunchpakketjes niet inbegrepen). Kosten voor deelname met minder dan drie kinderen: op aanvraag. Overnachten op de kinderboot is in overleg mogelijk.

LET OP! Dit arrangement is alleen te boeken in combinatie met een zeilcursus voor volwassenen. Neem contact met ons op voor meer informatie. [LINK naar Contact]