Cursus specials

Zeilschool specials

Naast alle reguliere cursussen en opleidingen “op maat” hebben we gedurende elk vaarseizoen ook meerdere cursus “specials” oftewel speciale trainingen die net even anders zijn dan het reguliere aanbod van onze trainingen. Allen doelgericht, compact én met de vertrouwde Tip Top Sailing kwaliteit!

In ons vaarseizoen hebben we zo het opfris weekend, meerdere clinics motormanoeuvreren, opstap/kennismakingsweekends zeezeilen, een voorjaars zeetocht, Jachtzeilen II Plus training, een damesweekend én de afsluitende bikkeltocht.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende data, kosten en het programma van elke special, cursus en tocht die we organiseren.

Opfrisweekend Middellandse Zee

Plannen voor een heerlijke zeilvakantie op mediterrane wateren? Maar de kennis en vaardigheden zijn wat verwatert? Schrijf je dan in voor ons Middellandse Zee opfrisweekend.
Tijdens dit weekend richten we ons op de specifieke vaardigheden die het zeilen in de Middellandse Zee vragen.
Samen met maximaal vier andere cursisten gaan we gedurende één of twee dagen, aan u de keuze, stevig aan de slag om het maximale uit de vaardag te halen.

Kosten: € 175,- p.p.p.d.
Duur: 1 of 2 dagen
Data: zaterdag 2 en/of zondag 3 mei

De details: in het lestarief is inbegrepen een dag cursus op indeling van 10 tot 17 uur op een van de moderne schepen uit onze vloot met maximaal vier tot vijf cursisten per schip (afhankelijk van het ingezette lesschip). In begrepen zijn o.a. gebruik van een goed zeilpak en automatisch reddingsvest, alle lesmaterialen, verblijf aan boord (bij deelname van 2 dagen), havengelden, verbruikte diesel, koffie en thee, schoonmaak en reserveringskosten.
Bij deelname aan beide dagen is het tarief inclusief overnachting aan boord in een hut op indeling.
Cursisten zorgen zelf voor hun eten tijdens de cursus, koffie en thee zijn reeds voorzien.

Let op: VOL = VOL

Dus schrijf nu in!