Zeilen met schipper in Turkije

Zeilen in Turkije met schipper

Zeilen in Turkije met schipper

Bent u nog nooit op zeilvakantie geweest en wordt het eindelijk eens tijd om lekker te gaan zeilen op een zonnige bestemming? Eén van de mooiste plekken om te zeilen is in Turkije. Bij Tip Top Sailing is het mogelijk om te zeilen met schipper. Hij of zij neemt alles omtrent het zeilen uit handen en praat u bij over de mooiste bezienswaardigheden, zodat u optimaal van Turkije vanaf het water kunt genieten. Ook voor de ervaren zeiler die geen zin heeft om te zeilen, of wel wat extra ondersteuning kan gebruiken, is zeilen met schipper een goede optie. We vertellen u er meer over.

Bareboat- en flottielje zeilen in Turkije

Of u nu een bareboat of een flottielje wilt zeilen in Turkije, de schipper komt graag bij u aan boord om uw zeilvakantie onvergetelijk te maken. Afhankelijk van uw zeilvaardigheden en behoeften, zal de schipper u het zeilen zo aangenaam mogelijk te maken. Met een schipper aan boord heeft u zelf in de hand hoe actief of ontspannen u uw tijd op het water doorbrengt. Een schipper aan boord is al mogelijk voor één dag, maar ook voor uw gehele zeilvakantie in Turkije.

Waar gaan we heen?

Wie denkt aan een zeilvakantie, zal niet snel denken aan Turkije. Toch kent dit land een prachtig vaargebied. Voor zeilers en zonaanbidders is de Lycische kust één groot avontuur. U vindt hier parelwitte stranden en prachtige baaien die het massatoerisme nog nauwelijks ontdekt heeft. De natuur vanaf het water en de kust, en de rijke geschiedenis van het land, komen samen tijdens uw zeilvakantie.  Gaat u zeilen met schipper? Hij of zij zal u alles vertellen over de mooiste bezienswaardigheden in dit Turkse gebied.

Wat doet een schipper precies aan boord?

De rol van een schipper wordt bepaald op basis van uw eigen vaardigheden en wensen. Bent u onervaren? Dan zal de schipper de leiding nemen, zorgen voor een veilige vaart en u alle zorgen omtrent het zeilen uit handen nemen. Heeft u meer ervaring met zeilen, maar kan u wel wat extra hulp gebruiken? Dan kan de schipper het zeilen deels van u overnemen en u ondersteunen bij de fysieke aspecten die het zeilen met zich meebrengt. Zo houdt u meer tijd over om van Turkije vanaf het water te genieten.

Schipper aan boord? Niet bij Tip Top Sailing!

Over het algemeen dient de schipper over een eigen hut of een andere slaapplaats te beschikken, als hij of zij meerdere dagen met u meezeilt. Tip Top Sailing biedt u de unieke optie om de schipper niet aan boord te laten slapen. Zo kunt over overdag zeilen met de schipper in Turkije en geniet u in de avond van de boot alleen. In dit geval stapt de schipper ’s morgens bij u aan boord en aan het einde van de dag weer naar een externe slaapplaats. Het voordeel voor u? U kunt een kleinere boot huren zonder extra hut. Hierdoor vallen de kosten voor uw bootcharter goedkoper uit.

Ga zeilen in Turkije met schipper

Of u nu beginnend of expert bent op zeilgebied, één of enkele dagen zeilen met schipper maakt uw zeilvakantie in Turkije ontspannen en onvergetelijk. Wilt u meer informatie van ons ontvangen of wilt u een compleet voorstel op maat ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0168-471794, stuur een e-mail naar info@tiptopsailing.nl of gebruik ons contactformulier om uw wensen voor zeilen met schipper in Griekenland door te geven.