Zeilen met schipper in Griekenland

Zeilen met schipper

Zeilvakantie in Griekenland met schipper

Heeft u altijd al eens willen zeilen in Griekenland, maar heeft u niet de vaardigheid om met een zeiljacht te varen? Bent u al een ervaren zeiler, maar kunt u wel wat hulp en ondersteuning gebruiken bij de fysieke aspecten die het zeilen met zich meebrengt? Of u nu een beginner of een expert bent; bij Tip Top Sailing wordt uw zeilvakantie in Griekenland met een schipper aan boord onvergetelijk gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bareboat- en flottielje zeilvakantie in Griekenland

Of u nu een bareboat of een flottielje wilt zeilen in Griekenland, een schipper komt graag bij u aan boord om uw zeilvakantie onvergetelijk te maken. Met een schipper aan boord heeft u zelf in de hand hoe actief of ontspannen u uw zeilvakantie doorbrengt. Beginnende zeilers hebben bij Tip Top Sailing de mogelijkheid om hun gehele zeilvakantie in Griekenland met schipper door te brengen, zodat zij toch kunnen genieten. Voor ervaren zeilers die even geen zin hebben om zelf aan het roer te zitten, kan de schipper één of enkele dagen met u meezeilen.

Waar gaan we heen?

Griekenland kent een rijke geschiedenis, prachtige natuur, uitgestrekte witte eilanden en nog veel meer. Zeilen in Corfu is bijzonder mooi. Het is dan ook één van de mooiste eilanden van Griekenland. Het eiland is een echte groene parel in de blauwe zee en telt talloze pittoreske dorpjes en prachtige baaien. Lefkas is een schiereiland en heeft een brugverbinding naar het vaste land. Zowel op het water als op het land heeft Lefkas tal van bezienswaardigheden. Gaat u zeilen met een schipper aan boord? Hij of zij wijst u dan graag de weg langs de mooiste plekjes.

De rol van een schipper aan boord

Afhankelijk van uw vaardigheden en wensen kan de schipper verschillende rollen vervullen. Bij onervaren zeilers neemt de schipper de leiding. Hij zorgt voor een veilige vaart en zorgt ervoor dat u zich omtrent het zeilen geen zorgen hoeft te maken. Uiteraard beslist u wel zelf wat u wilt doen en zien en de schipper adviseert u hierin graag. De schipper is tevens een ervaren instructeur. Indien gewenst leert u spelenderwijs veel van het zeilen en geniet u tegelijkertijd van het water. Voor ervaren zeilers biedt de schipper de ondersteuning die u nodig heeft om optimaal van uw zeilvakantie in Griekenland te kunnen genieten. Hij kan het zeilen deels van u overnemen en u ondersteunen bij de fysieke aspecten die het zeilen met zich meebrengt.

Schipper aan boord overnachten? Niet bij Tip Top Sailing!

Indien u één dag wilt zeilen met een schipper, slaapt hij vanzelfsprekend niet aan boord. Wilt u meerdere dagen met een schipper door Griekenland zeilen? Dan dient hij over het algemeen over een eigen hut of een andere slaapplaats zoals een bank te beschikken. Bij Tip Top Sailing heeft u de unieke optie om de schipper niet aan boord te laten slapen. In dit geval stapt de schipper ’s morgens bij u aan boord en aan het einde van de dag weer naar een externe slaapplaats. Dat heeft als voordeel dat u een kleinere boot zonder extra hut kunt huren. De totale kosten voor uw bootcharter vallen hierdoor goedkoper uit.

Boek uw zeilvakantie in Griekenland met schipper

Door één of enkele dagen te zeilen met schipper, wordt de zeilvakantie in Griekenland voor iedereen toegankelijk, ontspannen en onvergetelijk. Wilt u meer informatie van ons ontvangen of wilt u een compleet voorstel op maat ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0168-471794, stuur een e-mail naar info@tiptopsailing.nl of gebruik ons contactformulier om uw wensen voor zeilen met schipper in Griekenland door te geven.