Belgian Boat Show

Kom ook naar de Belgian Boat Show FLOAT in Nieuwpoort!

Bezoek ons op de Belgian Boat Show Float!

Deze geheel vernieuwde show in het water brengt u de schepen in hun natuurlijk element. De gezellige badplaats Nieuwpoort is het decor bij uitstek voor een mooie nautische show om de nieuwste modellen te bekijken.

 

Tijdens het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 oktober aanstaande kunt u ons vinden op de steigers in Nieuwpoort. Met ons zeeilzeilschip “Gipsy”, een zeer uitgebreid uitgeruste Dufour 40 Performance, geven we doorlopend clinics haven- en motormanoeuvres.

Ook de splinternieuwe Linssen 45.0 AC “Florina”, een van de meeste luxueuze motorjachten beschikbaar voor de charter, is met onze collega’s van Dutch Yacht Rentals mee afgereisd naar deze zuidelijke badplaats en kan niet alleen bezichtigd worden, maar ook op dit machtige schip kan u kennis maken met het manoeuvreren op een dubbelmotorig motorjacht tijdens onze compacte clinics.

Dagelijks geopend van 10:30 tot 18 uur dus geen enkele reden om niet te komen!

 

Klik hier voor uw route naar Nieuwpoort en alle verdere nuttige info van dé Belgische watersportbeurs.

Graag tot ziens in Nieuwpoort!

Inschrijven gratis vaarclinics

Doe mee met een van onze compacte kennismakingsclinics motor- en havenmanoeuvres.

Naam*:
Adres en woonplaats:
Telefoonnummer:
Email*:
  
Ik wil deelnemen aan (verplicht)
Mediterraan ankerenHavenmanoeuvresZeiltrimMotoryacht varen
Aantal personen:
Toelichting:
zeil les geven

Voorwaarden

Deelname aan de clinics is geheel kosteloos, geheel voor eigen risico en onder voorbehoud van wijzigingen en/of aanpassingen van tijdstip, duur, inhoud, etc.
Door uw inschrijving aan deze clinic via bovenstaand formulier verklaart u expliciet akkoord te zijn met deze voorwaarden én de reguliere voorwaarden zoals die van toepassing zijn op onze zeiltrainingen. Bovendien gaat u er mee akkoord dat wij uw beeltenis mogen gebruiken in onze promotionele uitingen zoals via internet, sociale media kanalen, drukwerk en alle andere uitingen die we gebruiken.